Sponsoreret

tir, 27 dec 2022

Få lynhurtigt bredbånd i virksomheden med fiber

Få lynhurtigt bredbånd i virksomheden med fiber

Denne artikel er sponsoreret.

Rigtig mange danskere er i dag afhængige af internettet for at kunne udføre deres arbejde. Derfor er godt bredbånd vigtigere end nogensinde. Det gælder ikke mindst, hvis du driver en virksomhed!

DSL, coax, mobilt bredbånd eller fiber? Mulighederne er mange, når det kommer til internet, og det er ret afgørende, hvad du vælger. Nogle løsninger vil nemlig være markant hurtigere og mere stabile end andre. Og hurtigt og stabilt internet er afgørende for din virksomhed.

I denne forbindelse kan bredbånd via fiber være en god løsning. Det er nemlig internet med lysets hastighed, og her vil du næppe komme til at høre medarbejderne klage over dårlig forbindelse.

Fabelagtige fordele med fiber på arbejdspladsen

Og hvorfor er det så lige, at vi foreslår fiber til din virksomhed? Jo, det er fordi, det bare er hurtigere end de andre muligheder. Hverken coax (internet via tv-antennestikket) eller DSL (internet via telefonstikket) kan måle sig.

Faktisk er det ikke for sjov, når vi skriver, at fiber er internet med lysets hastighed. Det leveres nemlig til dig gennem lyslederkablerne, hvorfor det netop er så hurtigt og stabilt. Derfor er fiber en oplagt mulighed, når I er mange, der skal bruge internettet - som det tit er tilfældet på en arbejdsplads.

Slut med klager over dårligt bredbånd

Med fiber er der ikke forsinkelser og gener, selvom I er flere, der benytter bredbåndet. Faktisk kan man være flere personer, der benytter nettet til at game eller streame (aktiviteter, der kræver meget internet) på fibernettet. Derfor er der også mange familier, der vælger at få fibernet.

I det hele taget er fiber et oplagt bud for dig, der forventer meget af internettet. Og det kan godt betale sig, hvis du har en hel gruppe medarbejdere, der også skal bruge nettet. Ellers kan du nemlig hurtigt komme til at stå på mål for den trælse forbindelse.

Måske oplever du allerede klager og utilfredse medarbejdere? Hvis du er i tvivl om hastigheden på din nuværende forbindelse, kan du lynhurtigt tjekke den med en bredbåndstest (eller bredbåndsmåler, som det også kaldes) online.

Jeg vil gerne have fiber - hvordan gør jeg?

Hvis du gerne vil have fiber i din virksomhed, skal du først og fremmest tjekke, om det kan lade sig gøre. Det er nemlig ikke alle steder i landet, det er muligt at få fibernet, selvom flere og flere byer efterhånden åbner op for muligheden.

Det er heller ikke alle udbydere, der tilbyder abonnementer på fibernet. Mange gør imidlertid, så det handler bare om at finde en troværdig udbyder og et super tilbud. YouSee er den største udbyder i Danmark, men markedet rummer også udbydere som Telenor, Hiper og Stofa.

Derudover kræver fibernettet en særlig boks, som skal sættes op, dér hvor internettet skal bruges. Når teknikeren har opsat fiberboksen, er det sådan set bare at bruge internettet, som I plejer. Den eneste forskel er, at det er lynhurtigt og stærkt stabilt. Men det er ikke engang sikkert, at I bemærker det, for det bedste internet bemærker man nemlig ikke engang.