Sponsoreret

ons, 18 jan 2023

200x200 kontinentalseng – Sengen til dig der tør drømme stort

200x200 kontinentalseng – Sengen til dig der tør drømme stort

Denne artikel er sponsoreret.

Er du ét af de mennesker, som lever efter overbevisningen af at ”jo større, jo bedre”? Også når det kommer til møbler? Så er en 200x200 kontinentalseng med garanti noget for dig!

Med dens 200 cm i både længde og bredde og de tre madraslag, er en 200x200 kontinentalseng én af de største senge, der er at få på markedet. Det er en perfekt seng for dig, der gerne vil udleve din ”prinsessen på ærten” fantasi, og som kan lide at sove helt oppe under skyerne - Og sove på en sky, for den sags skyld!

Sådan vælger du den rigtige seng

Der er flere valg, man skal tage stilling til, når man køber en kontinentalseng - og fordi der er hele tre madraslag, er der også lidt flere valg, end man normalt ville skulle tage ved sengekøb.

Meget basalt er jo farven på både madras og stel og også materialet af stellet. Men også dine madrasser kan fås i forskellige materialer. Nogle er f.eks. allergivenlige og deslige.

Man arbejder også med forskellige fastheder i madrasser, og i en kontinentalseng gør madrassens fasthed sig især gældende for springmadrassen. Dette er det midterste lag, som er med til at sikre en god stabilitet i både sengen og for kroppen.

Som tommelfingerregel kan man sige, at jo tungere du er, jo mere fast skal din madras være. Mange steder arbejder man med kategorierne medium fast, fast og meget fast. Din lokale eller landsdækkende sengeforhandler vil sikkert have specifikke anbefalinger for, hvor fast din madras skal være, så den passer perfekt til din vægt.

Hvem er 200x200 kontinentalsengen egnet for?

Denne seng egner sig, som før beskrevet, til dig, som tør drømme stort - og som har pladsen til at drømme stort. Dermed sagt er det måske heller ikke sengen for dig, som bor alene i en lille studielejlighed. Hver ting til sin tid, og vi har alle været i ungdommens dage, hvor vi sov på en lille enmandsseng i et kollegieværelse.

En stor kontinentalseng kræver et rigtigt master bedroom med pladsen til den. Selvom soveværelset måske ikke er det rum, hvor man som regel har de fleste af sine møbler, er det alligevel ikke meningen, at det eneste, man skal kunne presse ind i soveværelset, er ens seng - så hellere vælge en lidt mindre seng og vente med den store, til man får et større værelse.

Det er måske heller ikke nødvendigt med en seng, der måler 200x200 cm, hvis du er enlig, eller i al fald typisk sover alene. 200x200 senge er for de par, der gerne vil kunne fylde ekstra begge to, når de skal sove om natten.

Hvor køber jeg en 200x200 kontinentalseng?

Du kan naturligvis vælge at gå ned i din lokale butik, når du skal handle seng. Mange vælger dog også at købe deres seng online. Bestiller du din seng fra en webshop, bør du dog lægge mærke til, om de tilbyder en form for prøveperiode. Visse webshops tilbyder fx helt op mod 100 dages prøve, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at prøve sengen af derhjemme ifbm. købet.

Det er ikke en hemmelighed, at med et højere beløb kommer ofte en højere kvalitet - Og det gælder selvfølgelig også for kontinentalsenge. Dermed ikke sagt, at du ikke sagtens kan finde din seng billigt, men så skal du være indstillet på, at du måske går på kompromis med kvaliteten: Medmindre du har fundet et godt tilbud, selvfølgelig.

Andre læser også

Ryanair forventer væsentligt lavere billetpriser i sommermåneder En gennemsnitlig rejse hos Ryanair har i første kvartal været 15 procent billi... Læs mere
Partier vil stramme loven for at fjerne dømte fra boligområder Boligforeninger har svært ved at smidt kriminelle ud af deres lejemål. Partier... Læs mere
Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere