Sponsoreret

fre, 01 mar 2024

Toptutors sikrer digital lektiehjælp til hele Danmark

Foto: Pexels

Den digitale æra skaber nye måder at drive virksomhed på. Dette gælder også lektiehjælp, hvilket selskabet Toptutors er et godt eksempel på. Allerede inden deres deltagelse i Løvens Hule havde virksomheden succes med at tilbyde lektiehjælp online på tværs af hele landet.

Det særlige ved Toptutors er, at virksomheden tager et koncept, der oftest har været forankret i lokalsamfundet, nemlig lektiehjælpen, og i stedet forankrer det i den digitale arena. Det resulterer i flere fordele og innovative måder at tilbyde lektiehjælp på, som i sidste ende kommer eleverne til gode.

Digital lektiehjælp transcenderer geografisk placering

Den mest umiddelbare fordel ved digital lektiehjælp er, at hjælpen ikke længere er betinget af den geografiske placering. Tidligere var den tilgængelige lektiehjælp afhængig af de personer, som kunne komme fysisk til eleven. Det medførte desværre, at der var nogle steder i landet, hvor det var sværere at få lektiehjælp end andre – og endda steder, hvor det kunne være helt umuligt at få lektiehjælp.
Eksempelvis viser nyere tal, at færre elever modtager lektiehjælp i visse dele af Jylland sammenlignet med området omkring København.

Dette kan Toptutors nu være med til at ændre. Ved at tilbyde lektiehjælpen digitalt kan eleven få den bedst tilgængelige hjælp – uanset geografisk placering. Det giver Toptutors mulighed for at tildele eleven en tutor, som har de rette kompetencer i forhold til elevens behov.
Det er dermed elevens forudsætninger og behov, der bestemmer tutoren og ikke geografisk placering. Dette kan højne niveauet af lektiehjælpen betydeligt.

Med Toptutors er det altså kun en internetforbindelse, som definerer, om du kan få lektiehjælp eller ej. Det har en lighedsskabende effekt i samfundet, idet elever kan få den bedste lektiehjælp, uanset om de bor i København eller på landet med langt til nærmeste nabo.

Toptutors skaber motivation gennem tilpasning

Hos Toptutors stræbes der efter at tilrettelægge lektiehjælpen efter den enkelte elevs behov. Det gøres blandt andet ved at benytte nye teknologier, som blandt andet AI, til at udvikle skræddersyede forløb og rapporter undervejs. På den måde forener Toptutors kernen ved mødet mellem tutor og elev sammen med højteknologiske løsninger, der giver nye muligheder og indsigter.

Ved at skræddersy undervisningen til den enkelte elev, formår Toptutors at skabe motivation til yderligere læring. Hos Toptutors er de bevidste om, at den bedste undervisning fås ved at sprede lysten til at lære. Den gode læring kommer ikke ved at kunne terpe eller kende en masse gloser udenad. Moderne undervisningsteknikker viser, at en engageret elev vil kunne indtage og rumme viden langt hurtigere end den elev, som umotiveret slider sig igennem det.

Toptutors tilbyder lektiehjælp i øjenhøjde, uanset hvor behovet måtte findes i landet. Ved at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev, vil læringen blive dybere og mere effektiv.

Dette er nogle af de potentialer, som den innovative måde, som Toptutors arbejder på, åbner op for. Det er dermed ganske sikkert, at Toptutors og lignende tilbud vil vinde større udbredelse på tværs af landet gennem de næste år, som flere får øjnene op for muligheden for digital lektiehjælp.

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere