Sponsoreret

fre, 11 aug 2023

Velvære er PR: Medarbejderes fysiske trivsel hitter på arbejdspladsen

Har du også taget en morgenløbetur i firmaets fitnessrum? Eller måske du har nydt en dejlig, grøn frokost i kantinen. Det kan endda være, at du har arbejdet hjemmefra eller fået en ergomåtte installeret på hjemmekontoret. Firmaer overgår i disse år hinanden for at pleje deres medarbejdere godt. For trivsel er den bedste PR-strategi. Læs med her og lær hvordan. 

Fortæller du også vidt og bredt om din skønne firmamorgenmad? Det er guld værd for din arbejdsgiver

Hvad er bedre PR end en glad medarbejder. Vi kender alle til samtaler om arbejdsgoder og den gode stemning smitter. De glade miner spreder sig som ringe i vandet. For det er velanset at passe særligt godt på sine ansatte. 

Én ting er selvfølgelig baggrunden for gode resultater. En glad medarbejder er bare mere effektiv, har større overblik og overskud i opgaven. 

Men trivsel er også en PR-succes. Dét både i spørgsmål om rekruttering og salg. For hvem vil ikke gerne støtte en foretagende, der går fem mil ekstra for sine medarbejdere.

De små tiltag skaber trivsel, gode miner og PR

Det kan være en skøn granola i kantinen, en lille løbetur på båndet eller lydisolerende høretelefoner, der gør forskellen på en lidt lang arbejdsdag. 

Men trivsel kan være de problemer, som du aldrig oplever. Et eksempel er de spændinger i lænden og ondt i skulderen, som udebliver, fordi virksomheden har investeret i gode stole og ergonomiske arbejdsmåtter. 

Det handler bare om at acceptere de simple hjælpemidler. Et tiltage som en måtte fungerer faktisk lige så simpelt som en hyggi legemåtte. Grundlæggende bliver kroppen aflastet, så den kan koncentrere sig om arbejdsopgaven. 

Fysisk velvære gør en verden til forskel, så der er overskud til smil og gode miner. Dét fortæller de ansatte selvfølgelig om.

Trivslen på arbejdet er også flyttet til hjemmekontoret 

Arbejdet er flyttet hjem. Og det har virksomhederne spottet. Derfor er der kommet fokus på hjemmekontoret. 

Her er ingen kolleger og mere ro på. Dét har både fordele og ulemper, for det kræver helt nye tiltag fra arbejdsgiveren i spørgsmål om trivsel. 

Derfor starter den gode arbejdshistorie også med et godt hjemmekontor. 

Andre læser også

Ryanair forventer væsentligt lavere billetpriser i sommermåneder En gennemsnitlig rejse hos Ryanair har i første kvartal været 15 procent billi... Læs mere
Partier vil stramme loven for at fjerne dømte fra boligområder Boligforeninger har svært ved at smidt kriminelle ud af deres lejemål. Partier... Læs mere
Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere