Annonce
De flotteste ure til erhvervsbrug
De flotteste ure til erhvervsbrug

Stilsikre ure til business, erhverv og kontor – Dame & Herre

Denne artikel indeholder affiliate links fra Ditur.dk.

En af de mest populære påklædningsgenstande på kontoret blandt kvinder og mænd er ure. Ure er i sig selv en hel religion, og der findes mange forskellige holdninger til hvilke ure der er flotte, og hvor dyr et ur må være. I denne artikel vil vi komme med nogle stilsikre bud af ure, som er i forskellige prisklasser. Alle ure passer til business, erhvervs og kontor.

Først og fremmest er det en naturlighed at påpege, at det er langt fra alle erhverv, hvor det er muligt at gå med ur. Derfor henvender denne artikel sig i høj grad til kontorerhverv, hvor man påklædningsmæssigt går i businesstøj. Businesstøj er også et bredt begreb, og det bør være op til den enkelte medarbejder, hvordan man ønsker at klæde sig. De udvalgte ure kan også benyttes ved andre lejligheder uden for arbejdstiden.

Når du skal vælge et ur til dagligdagens arbejde, skal det være bekvemt og rart at have på. Det skal ligeledes have et æstetisk udseende, som passer godt til dig og din personlighed. Det skal naturligvis også passe på forskellige typer af tøjoutfits da det er de færreste mennesker, som har ét ur til hvert sæt tøj.

Hvis du vælger at købe ét af de anbefalede ure får du:

  • Prisgaranti
  • Dag-til-dag levering
  • 99 dages returret
  • Kundeservice
De flotteste herreure til erhverv
De flotteste herreure til erhverv

Stilsikre herreure til business, erhvervs og kontor

Hvis man skal være generel omkring mænds påklædning, så er der som regel ikke mange accessoires at finde – udover et ur. Uret er uden sammenligning mandens vigtigste accessory. Et stilrent herreur kan arbejdsmæssigt vise, at du har en vis smag og seriøsitet omkring din påklædning. Dette afspejler sig også i den måde du bliver opfattet på af kunder og kollegaer. Et stilrent ur gør en forskel uanset om du er i jakkesæt eller casualwear på arbejde. Hvis du interesseret i at se flere forskellige herreure, så klik her.


1. Emporio Armani Renato

Det første anbefalingsværdige herreur til mænd er et klassisk ur ved navn Emporio Armani Renato. Ved at vælge dette ur til dit hverdagsoutfit får du denne Armani klassiker med en sort urskive samt en lænke udført i rustfrit stål. Emporio Armani er en del af renato-serien, som er kendetegnet ved et klassisk look.

Emporio Armani Renato

Varenummer: AR2434

Brand: Emporio Armani


2. Festina Chronograph

Det næste ur vi anbefaler til manden der arbejder i businesspåklædning er et Festina Chronograph. Urets sølv nuance passer godt sammen med den flotte brune urrem i læder, som tilfører en varme til urets look. Farvekontrasten i uret er med til at give det en unik og stilren profil, som passer ind i enhver mands påklædning arbejdsmæssigt.

Festina Chronograph

Varenummer: F16760/1

Brand: Festina


3. Dissing Chrono

Dissing Chrono er et moderne herreur hvor både lænke og markeringer er i rustfrit stål. Selve urskiven og de tre kronografer i mørkeblå. Uret har et kvartsurværk og uret har desuden stopursfunktion med milisekundviser, datovisning og tachymeter.

Dissing Chrono

Varenummer: D1304

Brand: Dissing


4. Jaguar Hybrid Diver

Jaguar Hybrid Diver er det perfekte ur til manden som ønsker en kombination mellem et smartwatch og analog ur. Dermed kan man både benytte uret på arbejde, fritid og ved aktivitet. Uret har en stållænke som komplementerer den klassiske sortie urskive. Dette gør uret et eksklusivt og elegant look. Smartfunktionerne er funktioner såsom skridttæller, automatisk tidszone indstilling og datovisning.

Jaguar Hybrid Diver

Varenummer: J888/2

Brand: Jaguar


5. Dissing Tuatara

Hvis du søger et robust ur, som både har et klassisk og moderne udtryk så bør du overveje Dissing Tuatara fra det danske brand Dissing. Eftersom uret er en del af Dissing Tuatara serien, har uret de karakteristiske tre kronografer på urskiven, som repræsenterer det New Zealandske tre-øjede Tuatara krybdyr.

Dissing Tuatara

Varenummer: D1008

Brand: Dissing


6. Tommy Hilfiger Decker

Hvis du er på udkig efter et unikt all-round ur, som du både kan bruge til alle outfits og som samtidig skiller sig ud fra mængden, så bør du overveje Tommy Hilfiger Decker. Uret er et moderne og ekstravagant herreur til manden, der ønsker at skille sig ud. Uret er designet med fokus på rene linjer, flotte detaljer og god kvalitet. Den flotte sorte urskive med tre kronografer og datovisning komplementerer urets two-tone lænke i langtidsholdbar rustfrit stål og giver uret et stilrent og unikt udtryk.

Tommy Hilfiger Decker

Varenummer: 1791559

Brand: Tommy Hilfiger


7. Studsgaard Aviator

Hvis du ønsker et fast hverdagsarmbåndsur som du kan have på arbejde, så bør du overveje et tidløst dansk design ur fra Studsgaard. Modellen hedder Aviator og er udstyret med en kvalitetslæderrem i brun. Urskivens farve er beige. Herudover har urettre kronografer, der giver uret et eksklusivt look. Uret kommer med safirbelagt mineralglas, som er en kombination af begge verdener, hvor det både er brud- og ridseresistent.

Studsgaard Aviator

Varenummer: S0002

Brand: Studsgaard


8. Jaguar Hybrid Diver Limited Edition

Jaguar er ude med en nyhed der hedder Limited Hybrid. Ditur.dk er det eneste sted i Danmark hvor du kan købe netop denne model. Uret er stort set den perfekte kombination af et analog ur og et smartwatch. Uret er spækket med funktioner, som skridttæller, SMS, opkald, notifikationer og meget mere! Alt sammen pakket ind i den populære DIVER. Hvis du køber dette ur får du også en kvalitets silikonerem, så du selv har mulighed for at vælge mellem lænke og silikonerem.

Jaguar Hybrid Diver Limited Edition

Varenummer: J928/1

Brand: Jaguar


9. Dissing Explorer

Det danske brand Dissing har for nyligt udgivet en serie af ure der hedder Explorer. Dissing Explorer D1120 er den perfekte kombination af et klassisk stilrent udtryk, men med en masse unikke detaljer som f.eks. den spændende urskive med 3D effekt. Derudover er uret vandtrykstestet til 100 meter (10 ATM) og er udstyret med ridsefrit safirglas. Denne flotte model kommer i en farvekombination af stål og sort, som vil klæde de fleste outfits.

Dissing Explorer

Varenummer: D1120

Brand: Dissing


10. Tissot Gentleman

Hvis du har en moderne tøjstil i hverdagene og på arbejdet, så er Tissot Gentleman det perfekte ur til den moderne mand. Uret er i rustfrit stål og har en elegant urskive i mørkeblå. Uret er designet med sølvfarvede markeringer og datovisning samt en lækker brun læderrem.

Tissot Gentleman

Varenummer: T1274101604100

Brand: Tissot


De flotteste dameure til erhverv
De flotteste dameure til erhverv

Stilsikre dameure til business, erhverv og kontor

Vi har samlet en række dameure, der alle passer til kontorarbejde. Vores udvalgte ure passer ind til de fleste kontoroutfits. Det er naturligvis op til dig hvilke ure du bedst kan lide, og hvis du ønsker at se flere ure, så klik her.


1. Skagen Signatur

Det første ur vi har udvalgt kommer fra det danske brand Skagen Denmark. Uret er i farven guld, og har et klassisk og smagfuldt design og en minimalistisk stil.

Skagen Signatur

Varenummer: SKW2693

Brand: Skagen Denmark


2. Dissing Date 36

Det næste anbefalingsværdige ur kommer fra brandet Dissing. Uret har et klassisk udtryk med et design af blanding af guld og sølv. Det giver en stilet effekt. Uret har et sølvudtryk hvilket passer til de fleste outfits.

Dissing Date 36

Varenummer: D1226

Brand: Dissing


3. Rosefield The Elles Octagon White Sunray Gold

Det næste ur, som vi anbefaler til erhvervsbrug til kvinder er fra Rosefield. Uret er i guld, og har et minimalistisk udtryk. Uret har nogle lige kanter der giver et bestemt og stilfuldt udtryk.

Rosefield The Elles Octagon White Sunray Gold

Varenummer: OCWSG-O40

Brand: Rosefield


4. Dissing Ladies

Vi skal have fat i det danske brand Dissing igen. Nedenstående ur er et glamourøst eksklusivt ur. Der er en masse unikke detaljer på uret, bl.a. tjekkiske sten i urkransen.

Dissing Ladies

Varenummer: D1254

Brand: Dissing


5. Michael Kors Pyper

Michael Kors har gennem mange år produceret flotte ure til kvinder. Vi anbefaler dette ur til kvinder, som ønsker et funktionelt og neutralt ur. Uret er sort med få guldelementer. Dette giver en eksklusiv effekt.

Michael Kors Pyper

Varenummer: MK2747

Brand: Michael Kors


6. Tommy Hilfiger Pippa

Det næste dameur henvender sig til den modebeviste kvinde, som ønsker at skille sig ud. I mange kontorerhverv bærer man typisk nogle rene outifts uden for meget mønster. Pippa-modellen fra Tommy Hilfiger kan bryde de rene linjer med den unikke urskive der har motiver af blomster.

Tommy Hilfiger Pippa

Varenummer: 1781920

Brand: Tommy Hilfiger


7. Dissing Lady Diver Diamond

Dissings lady driver diamond er et unikt og samtidig klassisk ur. Der er et gennemgående sølvtema, hvor der i urkransen er 60 tjekkiske zirkoner. Uret passer perfekt i et kontorarbejdsmiljø.

Dissing Lady Diver Diamond

Varenummer: D1047

Brand: Dissing


8. Garmin Lily Dark Brown

Det har altid været udfordrende at finde et smartwatch som ligner et normalt ur. Oftest er de store og klodsede. Garmin har formået at skabe et smartwatch man både kan have på når man er på arbejde og er aktiv. Uret har features såsom pulsmåling og tæller. Batteriet kan holde op til fem dage.

Garmin Lily Dark Brown

Varenummer: 010-02384-B0

Brand: Garmin


9. Daniel Wellington Classic Petite 28 Sheffield Steel White

Hvis du er til smalle og elegante ure med rene linjer, så bør du overveje nedenstående ur fra Daniel Wellington. Det er et simpelt ur med en meshrem som er blød og fjerlet. Dette sikrer behagelighed på dit håndled. Uret er i rustfrit stål og er justerbart.

Daniel Wellington Classic Petite 28 Sheffield Steel White

Varenummer: ADW00100242

Brand: Daniel Wellington


10. Jaguar Lady Diver

Hvis du ønsker et eksklusivt stilfuldt ur som tiltrækker opmærksomhed, så bør du overveje Jaguar Lady Driver J893/2. Uret er udført med en two-tone lænke, der komplementeres fint af urskiven, som findes i en dyb blå farve. På urskive og kransen finder du smukke sten, der efterlader uret med et elegant indtryk. Glasset på dette ur er safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få.

Jaguar Lady Diver

Varenummer: J893/2

Brand: Jaguar


Et ur er ikke bare et ur

Selvom vi aldrig har benyttet digitale enheder mere end vi gør nu, så vælger mange mennesker fortsat at gå med ur. Faktisk er vi danskere så vilde med at gå med ur, så vi i høj grad vælger smartwatches der ligner analoge ure fremfor almindelige smartwatches. Der er ingen tvivl om, at vi sætter højere krav for hvad et ur kan i dag – udover at vise klokkeslættet – men vi ønsker stadig, at et ur ligner et analog ur.

Ditur.dk har været med i Løvens Hule

I denne artikel har vi udvalgt 20 forskellige armbåndsure, som vi anbefaler til de personer som arbejder på kontor eller andre erhverv, hvor man har en vis påklædningskultur. Alle urene kan findes på Ditur.dk, som har Danmarks største udvalg af herreure og dameure med mere end 3500 modeller.

De to tvillingebrødre Kasper og Mikkel Dissing står bag Ditur.dk, og i januar 2020 deltog de i femte sæson af underholdningsprogrammet Løvens Hule, hvor virksomheder kan pitche deres virksomheder for ‘Løver’ som er investorer. Kasper og Mikkel havde allerede bevist, at Ditur.dk havde et stort potentiale, og det endte med, at Jacob Risgaard og Jesper Buch investerede i Ditur.dk.

Hvilke åbningstider har kundeservice hos Ditur.dk?

Kundeservice holder åbent
Mandag-torsdag 09-18
Fredag 09-15
Søndag 10-16

Hvem står bag Ditur.dk?

Stifterne af Ditur.dk er brødrene  Kasper og Mikkel Dissing. De to brødre startede på drengeværelset hos forældrene i Højbjerg ved Aarhus en lille netbutik med salg af ure.

Andre læser også