Topledere

fre, 17 feb 2023

Kristian Durhuus ny CEO i Molslinjen

Hidtil har Kristian Durhuus brugt sin tid i ForSea's hovedkvarter i Helsingborg. Nu skal han være ny CEO for Molslinjen.

Pressemeddelelse

17.2.2023 11:00:13 CET | Molslinjen A/S

Den varslede handel, hvor Molslinjen køber det Helsingborg-baserede rederi, ForSea, blev forleden gennemført ved den såkaldte closing. Samtidig bliver det nu offentliggjort, at den nuværende CEO for ForSea, Kristian Durhuus, bliver ny CEO i Molslinjen.

Molslinjen og rederiet ForSea er i gang med en sammenlægning. Det sker samtidig med, at Molslinjens hidtidige CEO, Carsten Jensen, forlader posten for at blive ny CEO for Nordic Ferry Infrastructure i Oslo.

Nordic Ferry Infrastructure (NFI) er et holdingselskab, som fremover ejer både Molslinjen og det norske transportselskab, Torghatten.

Ny CEO for Molslinjen bliver den nuværende CEO for ForSea, Kristian Durhuus.

”Nu skal ForSea og Molslinjen integreres til ét sammenhængende rederi, som er rustet til især den kommende og igangværende grønne omstilling, som bliver afgørende for skibsfarten de kommende år”, siger Kristian Durhuus.

Efter seks år på posten forlader Carsten Jensen således jobbet som CEO i Molslinjen. Fra sin nye stol i Oslo-baserede NFI glæder han sig til at medvirke til den fortsatte udvikling, når de to rederier skal blive til et.

”Jeg er glad for, at Kristian Durhuus har takket ja til udfordringen. Med ham i spidsen får Molslinjen en erfaren CEO, som har gjort ForSea til et effektivt og veldrevet rederi”.

Rent praktisk tiltræder Kristian Durhuus i Molslinjen den 15. marts 2023, og i den mellemliggende periode vil Carsten Jensen stadig have ansvaret for Molslinjen.

Andre læser også

Advokat for Navalnyj meldes anholdt i Moskva Ifølge anonyme kilder er Navalnyj-advokat anholdt for at "forstyrre offentlig o... Læs mere
Ny data fra biotekselskab tyder på stærk Wegovy-konkurrent Viking Therapeutics har en potentiel vægttabskandidat på vej, der måske kan g... Læs mere
Lande afviser mulighed for at sende landstyrker til Ukraine Lande lægger afstand til Macron-udtalelse, mens udenrigsminister forsøger at u... Læs mere
Søren Gade vil sætte en stopper for vilde fagter i Folketingssalen Overdrevne fagter og ansigtsudtryk under lovbehandling og debat skal stoppes, me... Læs mere
Ungarn forsinker igen svensk Nato-indlemmelse Planlagt Nato-fejring på Sveriges ambassade i Washington D.C. er udskudt på gr... Læs mere