Annonce

Annonce

Annonce

Velvære er PR: Medarbejderes fysiske trivsel hitter på arbejdspladsen

Har du også taget en morgenløbetur i firmaets fitnessrum? Eller måske du har nydt en dejlig, grøn frokost i kantinen. Det kan endda være, at du har arbejdet hjemmefra eller fået en ergomåtte installeret på hjemmekontoret. Firmaer overgår i disse år hinanden for at pleje deres medarbejdere godt. For trivsel er den bedste PR-strategi. Læs med her og lær hvordan. 

Fortæller du også vidt og bredt om din skønne firmamorgenmad? Det er guld værd for din arbejdsgiver

Hvad er bedre PR end en glad medarbejder. Vi kender alle til samtaler om arbejdsgoder og den gode stemning smitter. De glade miner spreder sig som ringe i vandet. For det er velanset at passe særligt godt på sine ansatte. 

Én ting er selvfølgelig baggrunden for gode resultater. En glad medarbejder er bare mere effektiv, har større overblik og overskud i opgaven. 

Men trivsel er også en PR-succes. Dét både i spørgsmål om rekruttering og salg. For hvem vil ikke gerne støtte en foretagende, der går fem mil ekstra for sine medarbejdere.

De små tiltag skaber trivsel, gode miner og PR

Det kan være en skøn granola i kantinen, en lille løbetur på båndet eller lydisolerende høretelefoner, der gør forskellen på en lidt lang arbejdsdag. 

Men trivsel kan være de problemer, som du aldrig oplever. Et eksempel er de spændinger i lænden og ondt i skulderen, som udebliver, fordi virksomheden har investeret i gode stole og ergonomiske arbejdsmåtter. 

Det handler bare om at acceptere de simple hjælpemidler. Et tiltage som en måtte fungerer faktisk lige så simpelt som en hyggi legemåtte. Grundlæggende bliver kroppen aflastet, så den kan koncentrere sig om arbejdsopgaven. 

Fysisk velvære gør en verden til forskel, så der er overskud til smil og gode miner. Dét fortæller de ansatte selvfølgelig om.

Trivslen på arbejdet er også flyttet til hjemmekontoret 

Arbejdet er flyttet hjem. Og det har virksomhederne spottet. Derfor er der kommet fokus på hjemmekontoret. 

Her er ingen kolleger og mere ro på. Dét har både fordele og ulemper, for det kræver helt nye tiltag fra arbejdsgiveren i spørgsmål om trivsel. 

Derfor starter den gode arbejdshistorie også med et godt hjemmekontor. 

Annonce

Annonce

Annonce

})