Årsregnskab

ons, 29 mar 2023

Malmos leverer solidt årsregnskab, og ruster virksomheden til fremtiden

Malmos leverer solidt årsregnskab, og ruster virksomheden til fremtiden

Pressemeddelelse

29.3.2023 15:19:17 CEST | Malmos A/S

En af landets store anlægs- og landskabsvirksomheder, Malmos A/S med base i Roskilde, har lukket sit 2022-regnskab med en lille omsætningsfremgang, og et resultat før skat på niveau med året før. Den samlede årsomsætning lander på 229 mio. kr. og resultatet før skat på 17,5 mio. kr.

Regnskabet er resultatet af en kontrolleret og fokuseret indsats , og en stærk og velfungerende organisation”, udtaler Malmos’ adm. direktør, Kim Thinggaard, og fortsætter: ”Vi kan kun være tilfredse med resultatet, som lander som forventet”.

Hos Malmos er man bevidst om, at fremtiden vil byde på udfordringer som følge af den aktuelle situation i samfundet og verden generelt, men man er samtidig optimistisk, og er sikker på, at fremtiden også vil byde på store muligheder for virksomheden.

Vi ser især nogle åbenlyse muligheder for at tappe ind i og ride med på den igangværende samfundsbølge, som er stærkt voksende indenfor biodiversitet og naturbaserede løsninger, som netop er vores virksomheds kernekompetencer. Og herudover ser vi muligheder for at indgå i nye typer samarbejdsmodeller med tidligere involvering og partnerskaber fremfor de traditionelle entrepriseformer”, siger Kim Thinggaard, som selv har meget stor erfaring med strategiske partnerskaber.

Det stærke regnskab åbner muligheder for, at virksomheden kan foretage planlagte investeringer i kompetenceopbygning og udvikling af relationer, som kan fastholde Malmos som et stærkt brand og en spændende virksomhed at arbejde sammen med i fremtiden.

Medarbejderne er de vigtigste

Og ambitionen om at udvikle en spændende virksomhed gælder for så vidt også på medarbejdersiden. For selvom der er krisetegn i samfundet, spår Malmos, at der også vil blive rift om de gode medarbejdere fremover.

Rekruttering og udvikling af organisationen og medarbejderne er vores vigtigste fokusområde lige nu”, siger Kim Thinggaard, og fortsætter: ”Vores medarbejdere er vores største aktiv. De skal føle, at de har en hånd i ryggen for, at de kan gennemføre opgaverne med overskud. Økonomisk overskud selvfølgelig – men i første omgang menneskeligt, socialt og fagligt overskud, som er forudsætningerne for en sund værdiskabelse og udvikling af fremtidens Malmos”.

Malmos har i mange år været pionér og foregangsvirksomhed i den grønne anlægsbranche. Bl.a. med CO2-regnskaber og en B-Corp-certificering under opsejling. Og et besøg på virksomhedens hovedkontor i Roskilde viser da også, at man har taget sin egen medicin: Med grønne tage, vandopsamling til toiletskyl, biodiversitetsbede og alverdens forsøg med belægningstyper, grønne vægge osv. Ligesom man i virksomhedens maskinpark er meget fokuseret på at udskifte og vælge mere energirigtige modeller.

Andre læser også

Danmark følger med i russisk grænsehændelse i Estland Russiske grænsevagter fjernede torsdag bøjer fra Narva-floden, som markerer gr... Læs mere
Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere