Årsresultatet er lidt af en kontrast med årene 2020 og 2021, hvor rejseindustrien som resten af verden led under coronapandemien. (Arkivfoto). Air France-KLM lander rekordoverskud på syv milliarder Nettooverskuddet i 2023 på knap syv milliarder kroner er det største i Air France-KLM's historie.
Danske Bank tjente mere end 21 milliarder kroner i 2023 og var blot en af mange banker, der satte indtjeningsrekord. Det viser en gennemgang af de seks største danske banker. (Arkivfoto). Største danske banker tjente 45 milliarder kroner sidste år Indtægterne fra de stigende renter har fået danske banker til at offentliggøre rekordoverskud på stribe.
Karen Frøsig, administrerende direktør for Sydbank, har været med til at lande bankens bedste resultat nogensinde. (Arkivfoto). Sydbank lander sit højeste overskud nogensinde Sydbank får som følge af høje renter sit bedste resultat nogensinde med et overskud på 3,3 milliarder kroner.
I 2024 forventer Nestlé at salget af økologiske varer stiger med fire procent. (Arkivfoto). Nestlé præsenterer lavere økologisk salg efter prisstigninger Årsregnskab melder om lavere salg af økologiske varer end forventet i kølvandet på prisstigninger.
Svigtende kunder giver Aarstiderne historisk underskud Sidste år blev stik imod forventningerne et skidt regnskabsår for måltidskasse-selskabet Aarstiderne.