Forretningsudvikling

ons, 04 aug 2021

Kurser, konferencer og uddannelser til virksomheder

Kurser, Konferencer og Uddannelser til virksomheder

Du har sikkert hørt det før. Noget af det mest altafgørende for medarbejdertrivsel på en arbejdsplads er, hvis der er mulighed for at udvikle medarbejderes kompetencer. I denne artikel kigger vi på kurser, konferencer og uddannelser til virksomheder.

Kurser, konferencer og uddannelse er også vigtigt i forhold til at beholde værdifulde medarbejdere, og er også med til at gøre en virksomhed attraktiv. Når en virksomhed har tilfredse medarbejdere, øges engagementet og loyaliteten også. Dertil smitter arbejdsglæde også på hele arbejdspladsen, som kunder i mange branche vil bide mærke i.

Ansvaret for medarbejderudvikling skal både ske fra medarbejderne selv, men også virksomheden og den ansvarlige leder. Den vigtigste forudsætning for medarbejderudvikling er, at medarbejderne selv har lyst til at udvide sine kompetencer, og er villig til at omstille sig til eventuelle nye arbejdsområder. Dertil skal man også være omstillingsparat og klar til at give slip på gamle driftsmønstre.

Ansvaret som leder er at formå at skabe grobund for udvikling hos medarbejderne. Dette kan man gøre ved at guide og motivere medarbejderne til at udvikle sig. Man kan blandt andet skabe nogle rammer, som giver plads til udvikling. Dette kan både være fysiske rammer, såsom et sundt kontormiljø eller digitalt, hvis man har behov for bestemte digitale arbejdsredskaber. Som leder skal man også være tydelig og løbende huske medarbejderne på, at udvikling er vigtigt, men også at det er vigtigt for virksomhedsudviklingen.

Udvikling-med-kurser-konferencer-og-uddannalser-til-erhverv-1

Kurser i HR og ledelse til virksomheder

I enhver virksomhed med ansatte er der behov for ledelse og HR. Der er nemlig et stort ansvar for personalet. Inden for HR og ledelse arbejder man med alt i en virksomhed, som berører medarbejdere og deres forhold. Dette kan eksempelvis være overarbejde eller diskussioner, som skal løses.

Ledelsen og HR har ansvaret for, at personalet udnytter deres ressourcer og kompetencer bedst muligt.

Hvis du ønsker at styrke dine kompetencer i et inspirerende og indsigtsgivende læringsforløb, vil vi anbefale Montus kurser. Her kan man øge sin viden og få de nyeste værktøjer til arbejde effektivt med HR og ledelse. Som deltager modtager man et diplom for deltagelse.

Du kan læse mere om kurser i HR og ledelse her.

Kurser i IT og programmering til virksomheder

IT, programmering og generel digitalisering fylder mere og mere hos danske virksomheder. Hvis man ikke følger med i udviklingen og sørger for, at medarbejderne er opdateret på det nyeste software, eller ikke stiller det rette software og udstyr til rådighed, kan man hurtigt blive sat tilbage grundet den udvikling der forekommer. Dette kan være ekstremt omkostningsfuldt, og derfor kan det ofte betale sig, at benytte ressourcer på kurser inden for IT til medarbejdere.

Ved at vælge et kompetencegivende læringsforløb hos Montus, kan man få styrket sine evner inden for IT og software. Dertil kan man få et indblik i en lang række værktøjer, som er uundværlige for mange virksomheder. Ved at blive kursist hos Montus kan man dertil sikre, at man får de rette værktøjer til at øge en medarbejders effektivitet, samt få den nyeste viden inden for IT som tilsammen styrker medarbejderes kompetencer på en arbejdsplads.

Som kursist modtager man en diplom for deltagelse på kurset. Læs mere om kurserne inden for IT og software her.

Kurser til virksomheder

Kurser i jura til virksomheder

I den danske erhvervsbranche, hvor udviklingen går hurtigere og hurtigere, er det også vigtigt, at virksomhederne har styr på det jura. Dels for at sikre, at der ikke opstår overtrædelse af gældende lovgivninger, og dels for dårlig omtale til følge af en virksomheds handlinger. Vigtigst af alt er, at der er styr på det juridiske for driften af en virksomhed.

Særligt regler omkring forbrugerbeskyttelse, persondata og markedsføring er noget, som mange virksomheder har svært ved at få styr på. Dette skyldes, at man ikke har brugt nok ressourcer på at sætte sig ind i EU Persondataforordningen, også kaldet GDPR. Vi lever i en digital verden, hvor forbrugernes informationer kan benyttes både positivt og negativt.

Hvis din virksomhed ønsker at få medarbejdere der har indsigt i jura og dens komplekse facetter, samt at give medarbejdere redskaber til at håndtere juridiske opgaver, så har Montus en række kurser inden for jura.

Du kan læse mere om kurser inden for jura her.

Kurser i kommunikation til virksomheder

Kommunikation er vigtigt, fordi det har en stor betydning for den måde en virksomhed og brandet bliver forstået. De fleste virksomheder ved godt, at det er vigtigt at have en god kommunikation, men ved ikke helt nøjagtigt hvad det vil sige.

Når man fokuserer på kommunikation, er der nogle centrale aspekter, som medarbejdere bør have kendskab til. Helt lavpraktisk skal man eksempelvis vide, hvem man kommunikerer til. Er det forbrugere eller virksomheder?

Ved at have en klar intern kommunikation sikrer en virksomhed, at alle arbejder har en forståelse af, hvad virksomhedens vision og mission er, samt hvilke ydelser og værditilbud virksomheden har. Når en virksomheds kommunikation er klar og tydelig giver det udtryk for, at man ikke skjuler noget, og at man som virksomhed ved hvad man står for.

Alt efter hvad en virksomhed tilbyder, skal der tages en masse valg i forhold til den udadgående kommunikation. Der er eksempelvis stor forskel på, om man kommunikerer med B2C- eller B2B-segementet.

Uanset hvilke kunder din virksomhed kommunikerer med, eller om fokus er på intern kommunikation, så har Montus nogle relevante kommunikationskurser som du kan se her.

Kurser i personlig udvikling til virksomheder

Personlig udvikling er et bredt emne, men i bund og grund handler personlig udvikling overordnet set om at være bevidst om at skabe en forbedrende forandring med sig selv, altså at udvikle sig på det personlige plan.

Der kan være flere forskellige hensigter til at give sig i kast med personlig udvikling. Vi er alle forskellige på en arbejdsplads, og vi har alle nogle forskellige mål, udover de samlede mål for en virksomhed. For nogle medarbejdere kan personlig udvikling bidrage til et bedre arbejdsliv, hvor medarbejderen kan være mere engageret. I personlig udvikling handler det om, hvad en medarbejdet har brug for, og hvordan medarbejderen har lyst til at arbejde med netop den personlige udvikling.

Hvis din virksomhed har medarbejdere, som ønsker at sætte fokus på deres personlige udvikling med et kompetencegivende og inspirerende forløb, kan vi anbefale Montus kurser inden for personlig udvikling. Læringsforløbene hjælper med at udnytte det fulde potentiale, så en medarbejder kan blive den bedste udgave af sig selv, og dermed præstere bedre. Dette vil glæde medarbejderen både i arbejdslivet, men også i privatlivet.

Vi har i øvrigt skrevet en artikel om "Syv Gode Vaner" som også handler om personlig udvikling. Du kan læse mere her.

Kurser i digital markedsføring til virksomheder

Alle virksomheder uanset branche bør benytte sig af digital markedsføring. Uanset om man er en B2B- eller B2C-virksomhed kan digital markedsføring være med til at øge eksponeringen til eventuelle kunder.

Der kommer løbende nye sociale medier, som er vigtige at være synlig på, for at nå ud til relevante kundesegmenter. Dertil er der høj konkurrence på Google om at være synlig og opnå topplaceringer på forskellige søgeord.

Nogle virksomheder vælger at tilkøbe markedsføringsydelser af marketingbureauer, som kan være omkostningsfulde. Derfor kan det være en god idé, at bruge ressourcer på uddanne medarbejdere i digital markedsføring, så man kan stå for digital markedsførings internt.

Hvis din virksomhed ønsker at uddanne medarbejdere inden for digital markedsføring, kan de deltage på et kompetencegivende læringsforløb hos Montus. Her kan man finde forskellige kurser inden for markedsføring og salg. Med sociale medier kan man blive i stand til at gøre en virksomhed attraktiv og synlig.

Kurser, Konferencer og Uddannelser til virksomheder på dansk

Kurser, konferencer og uddannelser til virksomheder på dansk

Kurser, konferencer og uddannelse gennem Montus

Montus er et efteruddannelsesinstitut, som videreudvikler medarbejdere. Her fokuserer man på medarbejderes karrieremæssige muligheder og kompetencer. Dette gøres ved at man kan tilmelde sig højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele Danmark. Som kursist kan man være sikker på, at alle forløb er kvalitetssikrede og kurserne bliver udført at kompetente og passionerede foredragsholdere og undervisere.

Man kan primært finde kurser inden for følgende områder.

  • Ledelse
  • HR
  • Jura
  • Kommunikation
  • Personlig udvikling
  • Projektledelse
  • Salg
  • Digital markedsføring

Montus primære formål er at løfte livskvaliteten og de faglige kompetencer i erhvervslivet, såvel som i samfundet. Som tidligere beskrevet sker der meget udvikling i samfundet og teknologien, hvilket er grunden til at efterspørgslen på at sikre en virksomheds attraktivitet forbliver. Derfor gør Montus også en dyd ud af at udvikle og opdatere kurserne, så man på bedst vis kan undervise kursister.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder HR?

HR betyder Human Resource.

Hvad betyder IT?

IT betyder informationsteknologi.

Hvad er virksomhedskommunikation?

Virksomhedskommunikation er den kommunikation der sker i virksomheder – det kan både være intern og ekstern kommunikation. 

Andre læser også

Ryanair forventer væsentligt lavere billetpriser i sommermåneder En gennemsnitlig rejse hos Ryanair har i første kvartal været 15 procent billi... Læs mere
Partier vil stramme loven for at fjerne dømte fra boligområder Boligforeninger har svært ved at smidt kriminelle ud af deres lejemål. Partier... Læs mere
Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere