Annonce

Annonce

Annonce

Kan firmaet spare penge i skat?

Kan firmaet spare penge i skat?
Kan firmaet spare penge i skat?

Denne artikel er sponsoreret.

SKAT kan være ubarmhjertige, når du giver dem årsag til at tro, at du ikke betaler de skatter, du skal. Bevares – det skal de også være for at kunne tage kampen op mod internationale svindlere, der gør brug af juridiske krumspring og af og til direkte ulovligheder for at undgå skatter. Dermed ikke sagt at der ikke findes lovlige metoder for erhvervsdrivende at gøre brug af, når de ønsker lavere skatter.

Få skatterådgivning af dygtige revisorer

Men: Du bør absolut hive fat i en revisor eller erhvervsjurist, før du giver dig i kast med at bruge de tilgængelige fradrag, foretage omstruktureringer eller at vælge mellem kapitalafkastordningen og virksomhedsordningen. SKAT tager ikke hensyn til, at du forvildede dig ind i et lovbrud, fordi du bare prøvede at gå lovens vej for at slippe billigt. Så få skatterådgivning af de dygtigste rådgivere nær dig.

Hjælp fra revisorer er aldrig mere end et opkald væk

Står du i den situation, at du har brug for at hive fat i en ekstern rådgiver for at hitte ud af, hvad du fx har af fradrag at gøre godt med, har du givetvis også brug for andre former for hjælp – fx til firmaets revision mere generelt, bl.a. økonomirapportering. Ønsker du at vide, at hjælp fra revisorer aldrig er mere end et opkald væk (inden for åbningstiderne), så tegn abonnement på revisorhjælp.

Få også hjælp til de ”bløde” ting

Hos revisorer kan du i øvrigt få indsigt i dine muligheder for rentebesparelser ved frivillig indbetaling af restskat. Revisorer kan også hjælpe dig på en masse andre fronter – herunder med mere ”bløde” opgaver som strategilægning og bestyrelsesarbejde i firmaet, hvis altså revisoren har et bredere erhvervsøkonomisk fokus end blot på regnskaber. Læs yderligere om revisorers ydelser på nettet.
Har du brug for hjælp til skat eller bogføringen? En revisor er den rette at gå til.

Annonce

Annonce

Annonce

})