Køb din næste maskine på auktion
Køb din næste maskine på auktion

Dette indhold er sponsoreret

Som maskinstation, entreprenør eller landmand ved man, hvor vigtigt det er, at maskinparken er fuldt funktionsdygtig og up to date, hvis man vil drive en effektiv virksomhed. Køb af nye maskiner kan imidlertid være en dyr fornøjelse, ligesom der ikke nødvendigvis er penge på kontoen til en spritny maskine. Det er der imidlertid råd for. Køb og salg af brugte maskiner på maskinauktion  er nemlig et supergodt alternativ til en helt nye maskine. Og ofte kan man være heldig, at finde en maskine, som praktisk talt kan det samme som den ny maskine, man har gået og kigget på.

Fordele ved at købe brugte maskiner

Der er mange fordele forbundet med køb og salg af brugte maskiner. En brugt maskine kan være lige så god som en nye, og behøver ikke at være ensbetydende med, at den er gammel eller af dårlig kvalitet. Du kan sagtens finde en brugt maskine af god kvalitet. Det kan være en maskine, der måske ikke er brugt så forfærdelig meget, og sagtens kan tjene de opgaver, du skal bruge den til. At vælge en brugt maskine er en prisbevidst og god løsning, hvis den kan klare det, den skal.Brugte maskiner er generelt billigere, hvilket giver god mening. Og det betyder, at du kan få en langt billigere maskine, end hvis du skulle ud og købe en ny.

Fordele ved at sælge brugte maskine

Skal du sælge en brugt maskine, er der også fordele at hente. Ofte kan det være svært, at komme af med sin maskine hos en forhandler, og I kan have svært ved at nå hinanden, når din maskine skal vurderes. Det er der ikke noget at sige til, forhandleren skal jo gerne kunne sælge videre med fortjeneste også. På en auktion skal du ikke selv kunne vurdere, hvilket prisleje lige præcis din vare skal sælges ved. Forud for auktionen vil du samarbejde med auktionshuset beslutte, hvilken pris din vare skal starte på. Interessen for at købe brugt, og hermed også brugte maskiner, er stor. Du vil derfor ikke have særligt store problemer med at få solgt din brugte maskine.

Online auktioner eller fysiske auktioner

Uanset om du skal købe eller sælge, kan du vælge enten en online auktion eller en fysisk auktion. Ved auktioner online kan du for eksempelt vælge, at give et maksbud på en vare, som du er interesseret i. Auktionssiden vil herefter selv byde op til dit maksbud er nået. Så du behøver altså ikke selv sidde og følge med online hele tiden.

Ønsker du at deltage i en fysisk auktion, kan du købe et bydernummer på auktionstedets hjemmeside, eller på selve auktionen. Her bliver auktionen dirigeret af en auktionarius, som præsenterer de udbudte varer, og styrer slagets gang og det endelige hammerslag. 


Læs andre artikler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.