Krimi

fre, 26 apr 2024

Far fængslet på mistanke om drab på sine to børn

Politiet i Södertälje tirsdag aften efter en nabo havde alarmeret ordensmagten. Her fandt man to børn, som hurtigt blev konstateret døde.
10658 Magnus Lejhall/Ritzau Scanpix Politiet i Södertälje tirsdag aften efter en nabo havde alarmeret ordensmagten. Her fandt man to børn, som hurtigt blev konstateret døde.

En far er fredag varetægtsfængslet på mistanke om at have slået to børn under 10 år ihjel tidligere på ugen i Södertälje uden for Stockholm.

Faderen og moren blev begge anholdt, da politiet tirsdag aften fandt de to børn ilde tilredt på en bopæl i byen. Moderen er efterfølgende blevet løsladt.

Den 40-årige far skal derimod gennemgå en retspsykiatrisk undersøgelse, fordi man mistænker, at hans psykiske tilstand spillede en rolle, da han begik forbrydelsen.

Han opholder sig derfor i forbindelse med fængslingen på en psykiatrisk klinik.

De to børn var en dreng og en pige, som ifølge det oplyste begge var under 10 år.

Det var en nabo, som ved 20-tiden tirsdag alarmerede politiet. Her kunne man hurtigt konstatere, at børnene var døde.

Moren blev løsladt torsdag og er ikke længere under mistanke for at have taget del i forbrydelsen, oplyser den svenske radioavis Ekot.

Den anholdte far blev på bopælen fundet med alvorlige skader, forklarer politiet.

Men de nærmere omstændigheder ved forbrydelsen er fortsat uklare for offentligheden. Politiet mener dog at have et ret klart billede af, hvad der er sket.

- Vi er nu i gang med en udredning, som omfatter undersøgelse af gerningsstedet, yderligere afhøringer og tekniske undersøgelser, siger anklager Ulrika Rosén.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere