Krimi

lør, 13 apr 2024

Hans datter blev stoppet af varevogn: nu advarer han andre forældre

Situationsbillede / Billede Depositphotos.com

Michael Torp Hansens 8-årige datter blev stoppet af en varevogn ved Hansted Kirkes parkeringsplads, da hun gik alene hjem fra skole. Heldigvis var pigen hurtig til at handle og løb væk fra den fremmede mand.

En skræmmende fortælling

Det kom som et chok for Hansen-familien, da den 8-årige pige under aftensmaden pludselig fortalte om skræmmende oplevelse, som hun havde haft om eftermiddagen.

Da hun gik alene hjem fra skole blev hun pludselig bemærket af en fremmed mand i en blå varevogn. Den 8-årige pige fortalte sin forfærdede familie, at manden i varevognen havde stirret op hende og gestikuleret, at hun skulle komme hen til ham.

Varevognen holdt på parkeringspladsen ved Hansted Kirke, et sikkert sted, hvor pigen ofte går forbi på vej hjem fra skole. Den 8-årige piges alarmklokker var heldigvis oppe og ringe, for hun sprang straks i løb ud af kirkegården.

Blev vinket hen til varevognen

Hun fortalte sine forældre, at manden meget tydeligt havde lavet et ”kom-her” signal med fingeren. Dette skræmte pigen, og derfor satte hun straks kurs mod kirkegården og løb væk så hurtig hun kunne.

Far Michael Torp Hansen udtaler, at hans datter eller aldrig ville gå på kirkegården alene. Derfor tog han situationen meget alvorlig, da hans datter fortalte, at hun alligevel havde løbet over pladsen for at komme væk fra den fremmede mand i varevognen.

Hun tog en klog beslutning

Efter fortællingen kørte Michael med sin lille datter op til kirkegårdens parkeringsplads, så hun kunne vise sin far, præcis hvad der var sket og hvor. Under køreturen sad den forskræmte pige og knugede sin bamse ind til sig. Hun var tydeligvis meget berørt af situationen.

Den 8-årige pige havde gjort det helt rigtige i situationen. Hele familien roste hende for, at have handlet hurtig og løbet væk fra den fremmede mand.

Som forældre er det ens største mareridt, at nogen potentielt vil gøre deres barn ondt. Michael Torp Hansen og hans kone er naturligvis lettede over, at der ikke skete noget med deres datter, men situationen har efterladt dem fuldkommen paf.

Det er ikke normalt, at en fremmed voksen mand vil tale med en 8-årige pige, heller ej hvis det bare drejer sig om at spørge om vej. Familien Hansen kan kun håbe på, at manden har gjort det ved en fejl og ikke ønskede at gøre deres datter fortræd. Dog føler de sig ikke trygge ved, at lade deres 8-årige pige gå hjem fra skole.

De har arrangeret kørsel både til og fra skole, så hun ikke skal færdes alene igen.

Familien anmeldte sagen til politiet

Michael Torp Hansen anmeldte situationen til politiet. Familien tager deres datters fortælling meget alvorligt, og selvom der ikke har været lignende sager oplyst i området, så er politiet på udkig efter den blå varevogn.

Viceinspektør Finn Ellesgaard oplyser at politiet generelt modtager en del af den type anmeldelser, men at det heldigvis sjældent ligger noget kriminelt forhold bag. Dette skriver tv2ostjylland.dk

Det er ikke til at sige hvad der har ligget til grund for situationen, men uanset hvad har den 8-årige pige handlet korrekt. Man skal aldrig interagere med fremmede mennesker, men derimod skynde sig at tage kontakt til en voksen eller sine forældre. Og heldigvis var det præcis hvad Michael Torps datter gjorde i situationen.

Andre læser også

Manglende efterspørgsel er den største hæmsko for industrien Erhvervslivet ser fortsat på fremtiden med forsigtig optimisme, selv om humøre... Læs mere
Højere fragtrater sender omsætning i DSV op men overskud falder Uro i Det Røde Hav har sendt fragtrater og DSV's omsætning op. Men indtjening ... Læs mere
Lego-konkurrent øger overskuddet i andet kvartal Mattel landede et overskud på cirka 410 millioner kroner i årets andet kvartal... Læs mere
Politikere får kritik for at bygge smukt i stedet for praktisk Sygehuse bygges med for meget fokus på form og for lidt på funktion, viser eva... Læs mere
Cloudløsning og søgefunktion løfter Alphabets regnskab Googles moderselskab, Alphabet, havde en omsætning på 84,7 milliarder dollar i... Læs mere