Marketing

man, 10 okt 2022

De bedste danske marketingpodcasts

De bedste danske marketingpodcasts

Senest opdateret d. 10/10-2022.

Hvis du er interesseret i at lære mere om marketing, så er der mange gode muligheder for at finde information og inspiration. I denne artikel vil vi dele vores bud på de bedste danske marketingpodcasts. Listen er i vilkårlig rækkefølge, men vi har udvalgt nedenstående marketingpodcasts fra forskellige discipliner indenfor marketing – så der burde være noget for enhver smag.

Hvis du arbejder i marketingbranchen, så kan det være en god idé at følge med i de nyeste tendenser og holde dig opdateret på ny viden. Marketingpodcasts er en fantastisk måde at gøre dette på, da du kan lytte mens du laver andre ting – f.eks. mens du kører bil, går en tur eller arbejder.

Liste over bedste danske marketingpodcast

Vi håber, at du kan finde inspiration og ny viden i de følgende marketingpodcasts.

Marketing Brief - Et podcast om online marketing

Marketing Brief handler om online marketing og er et godt sted at starte, hvis du er interesseret i at få tips, tricks og hacks til dine online marketingaktiviteter. Podcasten tager fat i mange forskellige aspekter af online marketing, f.eks. SEO, Google Ads, Facebook

Værterne, Halfdan og Emil, er to af Danmarks største online marketing-nørder, og du er garanteret 10 intense minutter fyldt med skarpe, oversete råd og spændende fortællinger om deres egne erfaringer.

Du kan lytte til seneste episode af Marketing Brief ved at benytte afspilleren herunder.

Marketing Morgenmøde

Marketing Morgenmøde er en marketingpodcast der handler om marketing og salg. I hver episode møder du en inspirerende gæst, der deler ud af deres erfaringer og viden indenfor emner som branding, kommunikation, marketing, m.m. Gæsterne er nogle af de mest indflydelsesrige marketingmedarbejdere i Danmark, der både kommer fra bureauer og virksomheder.

Værterne på Marketing Morgenmøde er Anne Riisom og Peter Lauritzen.

Du kan lytte til seneste episode af Marketing Morgenmøde ved at benytte afspilleren herunder.

CMO After Hours - Et podcast om marketing

CMO After Hours er et podcast der handler om marketing og ledelse. Podcasten tager fat i mange forskellige aspekter af marketing, f.eks. branding, kommunikation, målgrupper, m.m., og hvordan disse kan anvendes i et ledelsesmæssigt perspektiv. I podcasten inviteres danske CMO'er ind på kontoret ”efter lukketid”, og tager dig med behind-the-scenes ind i nogle af de skarpeste marketing-hjerner i landet.

Værterne på CMO After Hours er Alexander Morabbi og Peter Klit.

Du kan lytte til seneste episode af CMO After Hours ved at benytte afspilleren her.

Marketers Morgen podcast

Marketers Morgen podcast handler primært om affiliate marketing, og er derfor især relevant for dig, hvis du arbejder med dette. Podcasten giver dig tips til både teknisk affiliate marketing, såsom tracking og mikro-conversions, men også til strategiske emner som f.eks. hvordan du kan bygge et stærkt affiliate brand.

Værterne på Marketers Morgen podcast er Mikael Rieck og Anders Saugstrup.

Du kan lytte til seneste episode af Marketers Morgen podcast ved at benytte afspilleren herunder.

VÆKST

Obsidian er et af Danmarks absolut hurtigvoksende marketingbureauer i Danmark. I podcasten VÆKST følger man vækstrejsen for bureauet, og hvilke tanker der ligger bag den hurtigvoksende virksomhed. Værterne er oftest Emil Ignatzi Reinholdt og Halfdan Timm, som begge er partnere. Endvidere deltager Sasa Kovacevic og Jacob Eldon, som er de resterende to partnere.

Du kan lytte til seneste episode af VÆKST ved at benytte afspilleren herunder.

Marketingbranchen udvikler sig hele tiden

Hvis du arbejder i marketingbranchen, så ved du, at branchen hele tiden er i udvikling. Det kan være svært at navigere rundt i webinarer, kurser, meet-ups og konferencer for at få den nyeste viden. Derfor kan det være en god idé at følge med i de nyeste tendenser og holde dig opdateret på ny viden gennem marketingpodcasts. De fleste arbejdspladser accepterer, at man har lyd på, mens man arbejder – og det giver dig mulighed for at lytte mens du laver andre ting.

Marketingpodcasts er en fantastisk måde at få indsigt i nogle af de mest succesfulde marketingpersoner i Danmark, og dermed få inspiration til dit eget arbejde. Samtidig er det en effektiv måde at holde sig opdateret på ny viden indenfor marketing – på en måde som ikke tager for meget af din tid.

Vi har også skrevet en artikel om de bedste danske erhvervspodcasts.

Andre læser også

Nationalbanken henter ny direktør fra Finans Danmark Ulrik Nødgaard er valgt som ny nationalbankdirektør og medlem af direktionen m... Læs mere
Indkøb fra allierede skal understøtte F-16-donationer Danmark køber ind hos allierede for et ukendt beløb i ny donationspakke til ga... Læs mere
Grundfos får godkendt salget af sit sidste selskab i Rusland Grundfos har nu solgt både salgsselskab og produktionsselskab i Rusland. Begge ... Læs mere
Nintendo varsler nyt kapitel i Zelda-sagaen Til september udkommer der et nyt spil med prinsessen Zelda i hovedrollen til Ni... Læs mere
Nvidia overtager plads som det mest værdifulde selskab i verden Microsoft er ikke længere det mest værdifulde selskab. Nu er chipproducenten N... Læs mere