Den nuværende seddelserie udkom fra 2009 til 2011. Her er motiverne broer på den ene side og oldtidsfund på den anden side. (Arkivfoto). Hverdagsliv og hav kan blive tema på nye pengesedler Borgere kan nu komme med input til sedler. Mulige portrætter til vandmærke er Tove Ditlevsen og Arne Jacobsen.
Foto: Shutterstock Rygeforbud træder i kraft: 7-Eleven dropper cigaretterne I et opsigtsvækkende skridt mod en sundere fremtid har 7-Eleven i Sverige annonceret, at de vil stoppe salget af cigaretter i alle deres butikker fra 2026.
Foto: Danske Spil Jublede som en verdensmester på jobbet: ”Råbte og skreg og bandede helt vildt!” En helt almindelig arbejdsdag blev hurtigt vendt til vanvittige jubelscener, da en pligtopfyldende fynbo fik et uventet telefonopkald fra Danske Spil midt i arbejdstiden.
Foto: Shutterstock Storebæltsbroen lukkes midlertidigt: Disse dage skal du være opmærksom To torsdage i maj – 16. og 30. maj - bliver der i aften- og nattetimerne arbejdet på Storebæltsbroen med vedligeholdsarbejde bl.a. maling af ekspansionsfuger på den ene af broens to 325.000 tons ...
Foto: Presse-fotos.dk Serie-iværksættere vil tage kampen op mod dårlige færdigretter Det bliver i første omgang kun Næstved, der får fornøjelsen af færdigmad af høj kvalitet. Meningen er, at konceptet skal udvides til hele Danmark.