Nyheder

fre, 16 jun 2023

Spotify dropper millionaftale med Harry og Meghan

FILES-US-BRITAIN-ROYALS-MEDIA-SPOTIFY-HARRY-MEGAN, Prins Harry (Angela Weiss/Ritzau Scanpix)

En lukrativ aftale mellem streaminggiganten Spotify og Storbritanniens prins Harry og hans hustru, Meghan Markle, er opsagt, meddeler de to parter ifølge AFP.

Prins Harry og hans kone har kun produceret én serie i henhold til aftalen, som blev underskrevet i 2020, og som angiveligt gjaldt et beløb på 20 millioner dollar (over 136 millioner kroner).

De har sagt, at de slog sig sammen med Spotify og gennem deres produktionsselskab Archewell Audio ville udvikle podcasts og programmer, der skulle underholde, oplyse og inspirere.

Den serie, som de har leveret - Markles "Arketyper" - har ligget øverst på listerne over de mest populære podcasts på en række markeder, hvor mange har været interesseret i at lytte til hertuginden af Sussex, når hun diskuterede med indflydelsesrige kvinder.

Men det er nu historie.

- Spotify og Archewell Audio har i enighed besluttet at stoppe samarbejdet. Vi er stolte af den serie, som vi producerede sammen, hedder det i en pressemeddelelse.

Magasinet Variety citerer torsdag unavngivne kilder for, at Spotify havde ventet at få mere materiale.

Harry og Meghan søger nu efter et nyt sted, som vil være base for deres programmer, siger en anden kilde til Variety.

Prins Harry og Meghan Markle trak sig som fremtrædende medlemmer af kongefamilien i foråret 2020 og flyttede fra Storbritannien til Los Angeles i USA.

Parret har vakt international opsigt i en række tilfælde. Den 38-årige prins Harry har ikke mindst tjent godt på sin selvbiografi. Dertil kommer, at parret har tjent på en Netflix-dokumentarserie og et opsigtsvækkende interview med Oprah Winfrey.

I sin selvbiografi fortæller prins Harry blandt andet om en konfrontation med sin bror, prins William. Harry hævder, at det endte med, at William gik fysisk til angreb på ham.

Konfrontationen skal være sket hjemme hos prins Harry i London i 2019. Ifølge Harry kaldte William hertuginde Meghan for "besværlig, uhøflig og ubehagelig".

/ritzau/AFP

Andre læser også

Danmark følger med i russisk grænsehændelse i Estland Russiske grænsevagter fjernede torsdag bøjer fra Narva-floden, som markerer gr... Læs mere
Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere