Pressemeddelelse

søn, 18 jun 2023

Ændringer i ISS Danmarks ledelse

Ændringer i ISS Danmarks ledelse - Foto: ISS

Pressemeddelelse

14.6.2023 15:45:55 CEST | ISS Danmark

Christian Lindskov Alsø har meddelt ISS A/S, at han stopper som administrerende direktør i ISS Danmark. Han forbliver administrerende direktør, mens der igangsættes en søgeproces efter en ny direktør for den danske del af ISS og fratræder senest med udgangen af oktober i år. Samtidig udnævnes Martin Kjær Hansen til ny CFO for ISS Danmark.

Christian Lindskov Alsø kom til ISS Danmark i maj 2020. Han har ledet ISS Danmark igennem et omfattende malware-angreb, Covid-19 og skabt en succesfuld turnaround af den danske forretning. Der er et solidt kommercielt momentum i ISS Danmark og den globale strategi, OneISS, er implementeret i den danske forretning.

Christian Lindskov Alsø har valgt - efter 10 år i ISS i forskellige roller og lande, hvor ISS opererer i - at opsige sin nuværende stilling som administrerende direktør i ISS Danmark, og han vil nu fokusere den kommende tid på, hvad næste skridt i arbejdslivet skal være.

”Det har været en fantastisk rejse gennem de seneste 10 år i ISS. Jeg er utrolig taknemmelig for de muligheder, jeg har fået undervejs, og jeg vil altid se ISS som en fantastisk virksomhed med dygtige kolleger, som gør en forskel for andre. Men efter 10 år i ISS har jeg valgt at stoppe op og tage en pause, hvor jeg skal bruge tid sammen med min familie og reflektere over, hvad der skal være næste skridt i min karriere,” siger Christian Lindskov Alsø. 

Han vil fortsætte som administrerende direktør for ISS Danmark, imens der søges efter en afløser. Christian Lindskov Alsø vil sikre en fornuftig og smidig overgang sammen med resten af den danske landeledelse i ISS Danmark, og han fratræder senest med udgangen af oktober i år.

Carl-Fredrik Bjor, CEO Northern Europe, siger:

”Selvom jeg er ked af Christians beslutning, så har jeg fuld forståelse for, at han nu vil prøve noget andet efter 10 år i ISS. ISS Danmark er et meget bedre sted, end da Christian kom til i 2020. Christian har stået i spidsen for en succesfuld turnaround af den danske forretning, og han efterlader et ISS Danmark, som har et solidt kommercielt momentum. Et godt fundament som jeg er sikker på, at resten af den danske landeledelse vil kunne videreføre i de kommende år frem.”

Ny CFO i ISS Danmark

38-årige Martin Kjær Hansen bliver ny CFO i ISS Danmark, og han tiltræder den 1. august i år. Han afløser Tom Karlebo, som har været CFO i ISS Danmark siden februar 2020.

Martin Kjær Hansen har været en del af ISS siden 2012, og han har varetaget flere ledende finansstillinger i ISS A/S, hvor han har haft en tæt snitflade med forretningen. Senest kommer Martin Kjær Hansen fra en stilling som Head of Group Finance Operations i ISS A/S.

Andre læser også

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik for havmiljøet Lars Løkke foreslår redningsplan for havmiljøet i EU og erkender, at egen lan... Læs mere
Ryanair-topchef er klar til at sænke priser for at fylde fly Ryanair har tjent rekordmeget i 2023/2024. Sommerpriser er afhængige af bestill... Læs mere
Tidligere DF-profil vil i byrådet i Kolding for partiet Moderaterne Vi flytter os alle sammen gennem livet, siger Jørn Dohrmann, der har skiftet DF... Læs mere
Nyt lavpunkt: Venstre får laveste Voxmeter-måling hidtil I en ny meningsmåling, Voxmeter har foretaget for Ritzau, står Venstre til at ... Læs mere
Minister vil gøre landbrugsjord til skov som en del af trepart Klimaminister Lars Aagaard (M) vil slå to fluer med et smæk, når landbrugets ... Læs mere