Pressemeddelelse

tir, 09 maj 2023

Afdelingsdirektør i Svendborg går på pension

Afdelingsdirektør Steen Tinsfeldt, Middelfart Sparekasse i Svendborg, kan se en ende på sine 46 år i bankverdenen. Han går på pension med udgangen af august.

Pressemeddelelse

9.5.2023 13:02:50 CEST | Middelfart Sparekasse

Steen Tinsfeldt, der har stået i spidsen for Middelfart Sparekasse i Svendborg siden åbningen i 2015, går på pension. Afløseren er fundet, og flere nye ansigter er på vej til afdelingen.

Efter 46 år i finanssektoren, heraf de 34 i Svendborg og 8 i Middelfart Sparekasse i Svendborg gør Steen Tinsfeldt klar til at gå på pension. Den 31. august stopper han i afdelingen, som han har stået i spidsen for siden åbningen i 2015.

- Alt godt har en ende, og det gælder også min karriere i bankverdenen. Jeg har haft 46 gode år, og jeg er stolt af at kunne aflevere en afdeling i topform til min afløser, siger Steen Tinsfeldt.

Han lægger ikke skjul på, at det har været hårdt arbejde at etablere en afdeling fra bunden i en by, hvor konkurrencen er hård. Det er lykkedes, og Middelfart Sparekasse i Svendborg er i dag en afdeling med meget tilfredse kunder, glade medarbejdere – og en sund forretning.

Flere ansættelser på vej

Dermed er vejen banet for den næste afdelingsdirektør. Vedkommende er ansat pr. 1. juli, men navnet kan ikke offentliggøres endnu. Pr. 1. juni tiltræder en privatkundechef, ligesom rådgiver Mads Sund inden længe flytter fra sparekassens afdeling i Odense til Svendborg.

- Steen har gjort et formidabelt arbejde i Svendborg, og nu vil vi gerne give hans afløser muligheden for at fortsætte vores vækst i det sydfynske ved at ansætte flere kolleger til afdelingen. Middelfart Sparekasse er i rigtigt god gænge, så vi har muligheden for at tænke offensivt, som vi nu gør på Sydfyn, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Et glidende generationsskifte

Ansættelsen af en ny afdelingsdirektør og to nye, yngre kræfter til afdelingen er en del af et glidende generationsskifte i afdelingen. Også erhvervsrådgiver Claus Madsen er gået på pension, og når den nye afdelingsdirektør er tiltrådt, skal vedkommende være med til at finde en ny erhvervsrådgiver til afdelingen.

- Og skulle der gå flere rådgivere rundt, som drømmer om at arbejde i sparekassen med det bedste image blandt de ansatte i finanssektoren, så har vi plads til flere, siger Martin Baltser.

Lokalkendskab har været drivkraften

De tre nye, kendte ansigter har alle en stærk tilknytning til Sydfyn. Ifølge Steen Tinsfeldt har den lokale tilknytning været afgørende for afdelingens succes.

-  At vi har fået etableret en god afdeling, skyldes uden tvivl, at alle i afdelingen har et stærkt, lokalt netværk. Jeg er glad for, at sparekassen holder fast i den strategi, siger Steen Tinsfeldt.

Han ser frem til at kunne dedikere mere af sin tid til både sin hustru, børn og børnebørn. Og mon ikke, at han også finder tid til at dyrke sin helt store passion – sejlads.

- Det var ikke planlagt, at vi skulle havne på Sydfyn – og slet ikke, at vi skulle blive her i så mange år. For en bankmand og en sejler tror jeg ikke, at der findes et bedre sted at slå sig ned, siger Steen Tinsfeldt.

Middelfart Sparekasse inviterer til en goddag og farvel-reception, når den nye afdelingsdirektør er tiltrådt.

Andre læser også

Trods erkendelse og ekstra penge står regeringen fast på store bededag Statsminister erkender, at hun undervurderede modstand mod store bededag, men vi... Læs mere
Salget af børneudstyr får Røde Kors’ genbrugsforretning til at vokse I 2023 havde Røde Kors Genbrug en indtjening på 107 millioner kroner. Det er i... Læs mere
Mette F.: Ukraine kan bruge danske våben på russisk territorium Våben, som Danmark har doneret til Ukraine, må bruges på russisk jord, hvis d... Læs mere
Medie: Siemens overvejer at fyre 550 i Danmark Ifølge Bloomberg News har Siemens Gamesa planer om en større fyringsrunde, der... Læs mere