Pressemeddelelse

fre, 07 jul 2023

ATP ansætter erfaren leder til nøgleposition i Delivery-enheden

Pernille Laage Andersen - ny underdirektør i ATP Digital Solutions

Pressemeddelelse

6.7.2023 09:55:51 CEST | ATP

Pernille Laage Andersen er tiltrådt som underdirektør for enheden Delivery i ATP Digital Solutions. Pernille kommer med en baggrund inden for strategisk digital transformation og ledelse af store teknologileverancer på tværs af den private og offentlige sektorer.

I sin rolle som underdirektør vil Pernille være ansvarlig for at styrke kompetence- og metodecenteret i Delivery-enheden, der omfatter Test Management, Service Integration, Project Center of Excellence og Projektmetode.

Hendes ekspertise og erfaring med at sikre effektivt projektsamarbejde på tværs af organisationen vil være en fordel i hendes nye rolle.

- Vi er glade for at byde Pernille velkommen til ATP som underdirektør for Delivery-enheden. For at levere resultater af høj kvalitet er det nødvendigt at sikre et tæt flow i hele værdikæden, dette gøres ved en tæt kobling mellem projekter, metode, serviceintegrations- og test processen. Og det er kræver kompetencer, som Pernille mestrer.

siger Haktan Bulut, der er Koncerndirektør for ATP Digital Solutions.

 - Hendes omfattende erfaring, succes med digital transformation og levering af komplekse teknologiprojekter vil være af stor værdi for hele organisationen. Jeg ser frem til at samarbejde med Pernille om at skabe et endnu stærkere kompetence- og metodecenter, der kan bidrage til at udvikle ATP's kontaktflade med danskerne.

Pernille, der i sin nye stilling hos ATP vil have lederansvar for 70 medarbejdere, kommer fra en stilling i TDC, hvor hun de sidste 5 år har arbejdet med Delivery og digital transformation i stillingen som Head of Projekt Delivery.

Dertil har hun over 20 års erfaring med ledelse og stakeholder management, som hun nu ser frem til at sætte i spil i ATP-huset.

- Jeg er utrolig glad for at begynde et nyt eventyr her i ATP og ser frem til de spændende udfordringer, der venter. ATP har et imponerende ry for at levere kvalitet og værdi til danskerne. Jeg er begejstret for at bidrage til organisationens fortsatte succes og arbejde sammen med det dedikerede team for at styrke kompetence- og metodecenteret. Det er en ære at være en del af ATP, og jeg er overbevist om, at vi sammen vil opnå store resultater.

Ud over TDC har Pernille været ansat i IT-stillinger hos bl.a. KMD, Ørsted og DSB. Pernille tiltrådte sin nye stilling i ATP mandag d. 3. juli.

Andre læser også

Over 50.000 har besvaret spørgeskema om nye pengesedler Frem til 2. juni kan danskerne vurdere de udvalgte motiver til ny seddelserie og... Læs mere
Støjberg og Løkke bruges som es på EU-plakater Danmarksdemokraterne og Moderaterne bruger deres ledere i jagten på vælgere ti... Læs mere
Midt i sponsorflugt holder 7-Eleven fast i støtte til Pride på 11. år Fredag har Copenhagen Pride offentliggjort den første runde partnerskaber for i... Læs mere
Forsker: Troldefabrikker er nem politisk kommunikation Svensk parti beskyldes for at sprede misinformation via sociale profiler. Nem og... Læs mere
Minister om nej til fængsel i Kosovo: Et lille bump på vejen Regeringen i Kosovo må få sikret flertal for aftale om dansk leje af fængsels... Læs mere