Pressemeddelelse

søn, 18 jun 2023

Deloitte styrker klima- og bæredygtighedsindsatsen med to nye ledere

Anne Kathrine Wennergren Holm og Claus Stig Pedersen, Deloitte.

Pressemeddelelse

14.6.2023 06:00:00 CEST | Deloitte

Med over 80 ansatte i Deloitte Danmark dedikeret til bæredygtighedsprojekter på tværs af forretningsenheder vil Deloitte løfte barren for bæredygtighedsrådgivning i Danmark. Claus Stig Pedersen og Anne Kathrine Wennergren Holm skal sætte kursen som ledere i parløb.

Hvordan bliver man den foretrukne bæredygtighedsrådgiver i Norden? Det spørgsmål har et nyt lederteam i Deloitte sat sig for at finde svaret på. Ambitionerne fejler ikke noget, når Claus Stig Pedersen fra denne måned træder ind som revisions- og rådgivningsfirmaets nye nordiske bæredygtighedsleder side om side med den danske bæredygtighedsleder Anne Kathrine Wennergren Holm.

Claus Stig Pedersen starter i Deloitte efter 16 år hos Novozymes, hvor han har udmærket sig som thought leader inden for bæredygtighed. Gennem hele hans CV løber der en tydelig grøn tråd.

”Jeg har i mere end 25 år været på en mission for at gøre arbejdet med miljømæssige og sociale emner til en integreret forretningsdisciplin. Netop hos Deloitte kan min erfaring blive bragt i spil med den styrke, som rådgivningshuset har, til at få virksomheder til at påvirke klimaet positivt fra kernen af deres forretning. Det har aldrig været mere indlysende, at det at levere bæredygtige løsninger til samfundet er en god forretning,” siger Claus Stig Pedersen.

Claus Stig Pedersen er professor i bæredygtighed ved Aalborg Universitet samt Ph.D. i bæredygtighed og business fra DTU. Foruden ansættelser i bl.a. Novozymes og Brdr. Hartmann har han også rådgivet om bæredygtighed hos Walmart, Procter & Gamble og Trane Technologies. Derudover har Claus Stig Pedersen siddet i bestyrelser for en række bæredygtighedsorganisationer.

Privat har han to børn med sin hustru, og i sin fritid nyder han et aktivt liv som surfer og snowboarder.

Bæredygtighed på dansk og nordisk

Claus Stig Pedersen vil lede den nordiske bæredygtighedsrådgivning hos Deloitte og vil i det daglige arbejde tæt sammen med bæredygtighedsleder for Deloitte Danmark, Anne Kathrine Wennergren Holm, som selv har fået lederstafetten for rådgivning i det danske marked for nylig.

Anne Kathrine Wennergren Holm har 17 års erfaring primært fra rådgivningsbranchen, og hun har senest siden 2018 rådgivet en række af Deloittes største kunder i forretningstransformationer som industrileder i Risk Advisory.

Med sin kommercielle indsigt og sit visionære drive har Anne Kathrine Wennergren Holm sat alle kræfter ind for at orkestrere Deloittes brede bæredygtighedskompetencer over for kunderne.

”Dansk erhvervsliv har alt for længe har talt om at redde verden med bæredygtighedsindsatser, der var helt frakoblet fra den forretningsmæssige værdiskabelse. Det er positivt at opleve, hvor meget virksomhederne nu går op i gear for at professionalisere indsatsen og integrere bæredygtighed på tværs. Et bevis på det er de over 80 talenter i Deloitte Danmark og vores søsterteams i de andre nordiske lande, som er dedikeret til bæredygtighed. Bæredygtighed er og bliver en forretningsdisciplin med store muligheder,” siger Anne Kathrine Wennergren Holm.

I en Deloitte-sammenhæng skiller Anne Kathrine Wennergren Holm sig lidt ud med en baggrund som advokat, men har de seneste mange år arbejdet med især forretningstransformationer. Anne Kathrine Wennergren Holm bor i Værløse med sin mand, to børn og en hund, som hun gerne tager med på lange gåture langs vandet.

Andre læser også

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik for havmiljøet Lars Løkke foreslår redningsplan for havmiljøet i EU og erkender, at egen lan... Læs mere
Ryanair-topchef er klar til at sænke priser for at fylde fly Ryanair har tjent rekordmeget i 2023/2024. Sommerpriser er afhængige af bestill... Læs mere
Tidligere DF-profil vil i byrådet i Kolding for partiet Moderaterne Vi flytter os alle sammen gennem livet, siger Jørn Dohrmann, der har skiftet DF... Læs mere
Nyt lavpunkt: Venstre får laveste Voxmeter-måling hidtil I en ny meningsmåling, Voxmeter har foretaget for Ritzau, står Venstre til at ... Læs mere
Minister vil gøre landbrugsjord til skov som en del af trepart Klimaminister Lars Aagaard (M) vil slå to fluer med et smæk, når landbrugets ... Læs mere