Pressemeddelelse

man, 15 maj 2023

DUF henter ny international chef i dansk nødhjælpsorganisation

Signe Lund Christensen er DUFs nye internationale chef.

Pressemeddelelse

15.5.2023 13:27:48 CEST | DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd

DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd har ansat Signe Lund Christensen som ny international chef. Hun tiltræder stillingen fra nødhjælpsorganisationen ADRA Danmark, hvor hun har været siden 2012. Med ansættelsen får DUF et engageret foreningsmenneske med bred erfaring ind på den ledige post som international chef.

Efter hele 10 år i ADRA Danmark skal Signe Lund Christensen nu være DUFs nye internationale chef. Siden 2018 har hun været kommunikations- og engagementschef og forinden har hun ageret som rådgiver og programkoordinator i ADRA.

På siden af sin flotte karriere har hun gennem hele sit liv været politisk engageret og deltaget aktivt i det frivillige foreningsliv. Det har hun blandt andet gjort i spejderbevægelsen, Mellemfolkeligt Samvirke, Baptistkirken og som en del af DUFs styrelse i fire år fra 2005-2009.

I DUF ser man frem til at få en kapacitet som Signe med på holdet.

”Jeg oplever Signe som et yderst dedikeret, sympatisk og empatisk menneske, som virkelig brænder for DUF og vores værdier. Jeg er meget begejstret over at have fået en ny international chef ansat, som besidder så mange af de kompetencer, der er brug for i vores internationale arbejde, og jeg ser meget frem til at Signe indtræder i ledergruppen og bidrager til de store opgaver, der ligger for både afdelingen og huset,” siger generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd, Louise Juul Jensen.

Signe Lund Christensen er også glad for at vende tilbage til DUF, hvor hun føler, at hun virkelig kan bringe sine kompetencer og værdier i spil.

”Jeg glæder mig til igen at blive en del af DUF, og til at vi sammen skal arbejde for at sikre de bedste rammer, så unge foreningsaktive kan engagere sig i internationale udviklingsprojekter, som gør verden til et bedre sted,” siger den kommende internationale chef i DUF, Signe Lund Christensen.

Hun er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet, ligesom hendes forgænger Marie Engberg Helmstedt i øvrigt også er. Efter i alt ti år i DUF og heraf de sidste fire som international chef, har Marie Engberg Helmstedt sagt ja til en stilling som ledelseskonsulent i Institut for Menneskerettigheder.

DUF sender en stor tak til Marie for hendes enorme indsats for den danske ungdom i løbet af de sidste ti år, og glæder os samtidig til at byde Signe velkommen 1. juni, hvor hun tiltræder stillingen.

Andre læser også

Nationalbanken henter ny direktør fra Finans Danmark Ulrik Nødgaard er valgt som ny nationalbankdirektør og medlem af direktionen m... Læs mere
Indkøb fra allierede skal understøtte F-16-donationer Danmark køber ind hos allierede for et ukendt beløb i ny donationspakke til ga... Læs mere
Grundfos får godkendt salget af sit sidste selskab i Rusland Grundfos har nu solgt både salgsselskab og produktionsselskab i Rusland. Begge ... Læs mere
Nintendo varsler nyt kapitel i Zelda-sagaen Til september udkommer der et nyt spil med prinsessen Zelda i hovedrollen til Ni... Læs mere
Nvidia overtager plads som det mest værdifulde selskab i verden Microsoft er ikke længere det mest værdifulde selskab. Nu er chipproducenten N... Læs mere