Pressemeddelelse

man, 07 aug 2023

Jesper Baltzer bliver ny HR-direktør i ATP

Jesper Baltzer - ny HR-direktør i ATP

Pressemeddelelse

7.8.2023 10:10:35 CEST | ATP

Med solid erfaring fra Novo Nordisk begynder Jesper Baltzer i sit nye job som HR-direktør i ATP d. 1. september.

ATP får fra 1. september ny HR-direktør, og valget er faldet på Jesper Baltzer, der kommer fra Novo Nordisk, hvor han i mere end 15 år har arbejdet inden for HR.  

I ATP får Jesper Baltzer ansvaret for bl.a. Koncern-HR og Facility Management i pensions- og administrationskoncernen. Han kommer til at referere til CFO Pernille Vastrup, der som koncerndirektør har ansvaret for Corporate Functions. 

Jesper Baltzer har i de seneste 15 år haft flere forskellige HR-positioner i Novo Nordisk, og siden 2018 har han været Vice President for Global People and Organization Services i medicinalkoncernen. 

- ATP er en rigtig interessant virksomhed med en bred vifte af opgaver og dygtige medarbejdere, som jeg glæder mig til at lære at kende og skabe resultater sammen med. Det er en anden type virksomhed, end hvad jeg kommer fra – men jeg har hørt meget godt om ATP og ved, hvilken nøglerolle ATP spiller i det danske samfund. Det ser jeg frem til at være en del af, udtaler Jesper Baltzer. 

Om udnævnelsen af den nye HR-direktør siger CFO Pernille Vastrup: 

- Jesper er kompetent inden for samtlige HR-discipliner og kommer med et bredt systemkendskab samt et stort fokus på forretningsorienteret HR. Samtidig har han stor erfaring med at understøtte og udvikle større organisationer og deres servicefunktioner, og derfor er han den rette til at stå i spidsen for HR og Facility Management i ATP. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Jesper. 

I jobbet som HR-direktør afløser Jesper Baltzer den hidtidige HR-direktør Bård Grande, der valgte at stoppe i ATP tidligere på sommeren.