Pressemeddelelse

man, 21 aug 2023

Fra lærling til projektchef: Nu kan Klaus Byberg fejre 40-års jubilæum hos Mosaikhjørnet

Fra lærling til projektchef: Nu kan Klaus Byberg fejre 40-års jubilæum hos Mosaikhjørnet

Pressemeddelelse

21.8.2023 | Mosaikhjørnet A/S

Klaus Byberg kan fredag den 25. august fejre 40-års jubilæum hos flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet. Tilbage i 1983 begyndte han ved et tilfælde som farvehandlerlærling hos Mosaikhjørnet, men de seneste 20 år har Klaus Byberg skabt fundamentet for virksomhedens projektsalg til blandt andet entreprenører og arkitekter.

Tidligere i år rundede Mosaikhjørnet med hovedsæde i Glostrup et skarpt hjørne, da flise- og klinkevirksomheden kunne fejre 60-års jubilæum. Snart er det igen tid til at markere en særlig milepæl for virksomheden, når medarbejderen Klaus Byberg fra Taastrup kan fejre 40-års jubilæum den 25. august.

Det var ellers ved et tilfælde, at Klaus Byberg begyndte som farvehandlerlærling hos Mosaikhjørnet i 1983, da han var blevet frigjort fra sin læreplads som glarmester. Siden dengang har Klaus Byberg haft mange forskellige roller i Mosaikhjørnet, inden han for knap 20 år siden landede i sin nuværende stilling som projektchef.

I min tid hos Mosaikhjørnet har jeg prøvet alt fra at være lærling og butiksansat til at have ansvar for virksomhedens projektsalg. Jeg har altid været en del af firmaets udvikling sammen med Ulf & Ulla Nielsen og senere med datteren Tanja Foged, fortæller Klaus Byberg og fortsætter:

- Det har helt sikkert være medvirkende til, at jeg er blevet her i så mange år, da jeg konstant har haft mulighed for at udvikle mine kompetencer i takt med, at virksomheden har vokset sig større. I min nuværende stilling har jeg hovedansvaret for vores projektsalg, og jeg har derfor en vigtig rolle overfor vores entreprenører og arkitekter, hvilket er enormt spændende at være en del af, fortæller Klaus Byberg.

Med sin lange karriererejse hos Mosaikhjørnet er Klaus Byberg blot den anden ansatte til at runde et 40-års jubilæum. Milepælen bliver fejret den 25. august klokken 13.00 – 16.00 i butikken på Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup, hvor både familie, kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er inviteret.

Andre læser også

Trods erkendelse og ekstra penge står regeringen fast på store bededag Statsminister erkender, at hun undervurderede modstand mod store bededag, men vi... Læs mere
Salget af børneudstyr får Røde Kors’ genbrugsforretning til at vokse I 2023 havde Røde Kors Genbrug en indtjening på 107 millioner kroner. Det er i... Læs mere
Mette F.: Ukraine kan bruge danske våben på russisk territorium Våben, som Danmark har doneret til Ukraine, må bruges på russisk jord, hvis d... Læs mere
Medie: Siemens overvejer at fyre 550 i Danmark Ifølge Bloomberg News har Siemens Gamesa planer om en større fyringsrunde, der... Læs mere