Pressemeddelelse

man, 10 jul 2023

Schneider Electric kåret som en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder

Schneider Electric kåret som en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder

Pressemeddelelse

Time Magazine placerer Schneider Electric som en af verdens top-100 mest indflydelsesrige virksomheder inden for bæredygtighed i 2023.

Det amerikanske nyhedsmagasin Time Magazine har traditionen tro udgivet den årlige liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden, også kendt som "Time 100 Most Influential Companies."

På listen fokuserer Time Magazine på virksomheder, der har haft en markant indflydelse på deres branche, kulturen eller samfundet. Kriterierne for udvælgelse kan variere, men omfatter faktorer som økonomisk præstation, innovative produkter eller tjenester, lederskab og andre vigtige bidrag til erhvervslivet eller samfundet som helhed.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering og automation, er i år på listen over de mest indflydelsesrige virksomheder i kategorien bæredygtighed.  

”Vi er utroligt beærede over denne anerkendelse, som er et bevis på vores urokkelige arbejde med at integrere bæredygtighed i vores strategiske forretning. Vores dedikerede teams har hjulpet 40 procent af Fortune 500-virksomhederne med at nå deres mål om at reducere emissioner. Vi er stolte over at have bidraget til den kollektive indsats og har endnu højere ambitioner for fremtiden,” siger Thomas Träger, Schneider Electrics administrerende direktør i Danmark.

Med Schneider Electrics nylige erhvervelse af en række software- og serviceudbydere har koncernen sat et ambitiøst mål om at reducere deres CO2-udledning med 800 millioner tons inden 2025.

Udover Time Magazines udmærkelse er Schneider Electric også for 12. år i træk at finde på det anerkendte Global 100-indeks, der rangerer virksomheder verden over baseret på deres bæredygtighedsindsats. Schneider Electric er den eneste virksomhed i sin kategori, der har formået at være på listen hvert år siden 2012. I 2021 vandt virksomheden førstepladsen som verdens mest bæredygtige virksomhed, og i år er virksomheden blevet kåret som nummer ét i kategorien ”industrikonglomerat”.

Om Schneider Electric

Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrations-løsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services. Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

Andre læser også

Guld: En tidssvarende investering og smedning af elegance Guld har altid været et symbol på rigdom, magt og skønhed. Fra tidernes morge... Læs mere
Folketinget godkender flere penge til kongehuset efter tronskifte Kongehuset skal udvikle sig, og det vil koste, hvorfor Folketinget ønsker at af... Læs mere
Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer ... Læs mere
Medie: Mærsk og DSV er blandt sidste fire mulige købere af tysk gigant I kommende uger kan budgivere give bindende bud på DB Schenker, lyder det fra D... Læs mere
Venstre-kandidat trækker sig kort før valg efter russerhistorier Med under to uger til valgdagen har Alexandra Sasha trukket sig kandidat. Det sk... Læs mere