Pressemeddelelse

fre, 31 mar 2023

STARK Group vokser med endnu et opkøb i nyt østrigsk marked

Schilowsky i Neuenkirchen

Pressemeddelelse

31.3.2023 10:00:00 CEST | STARK Group A/S

Med opkøbet af familieejede Schilowsky Baumarkt und Baustoffhandel KG udvider virksomheden sit fodaftryk i Østrigs største byer som Wien, Graz og Neuenkirchen.

STARK Group tog sit første skridt ind på det østrigske marked i februar 2022, da virksomheden købte tag- og facadespecialisten Dach & Wand. Med købet udvider STARK Group sit lederskab i det østrigske marked som en af landets store sælgere og distributører af tunge byggematerialer til professionelle håndværkere.

Samtidig får STARK Group adgang til Schilowskys egenudviklede produktlinje inden for brandbeskyttende og lydisolerende gipsvægge. Virksomheden har siden 2018 solgt sit egenudviklede system under varemærket SKY System.

Schilowsky er en familieejet virksomhed gennem fire generationer og blev grundlagt i 1926. Familien fortsætter i ledende stillinger og som særlig rådgiver.

CEO Søren P. Olesen, STARK Group, siger:

”Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til 170 nye kolleger. Schilowsky-navnet har stået for kompetence og pålidelighed gennem næsten 100 år. Vi har et stærkt værdifællesskab og et fælles ønske om at udvikle virksomheden til fortsat succes. Jeg er taknemmelig for, at Schilowsky-familien ser os som en god ejer, der kan accelerere virksomhedens succes og gøre den til en endnu bedre partner for professionelle håndværkere.”

Christian Schilowsky er i dag CEO for Schilowsky og fortsætter som særlig rådgiver, imens fjerde generation Lisa og Christopher Schilowsky-Käfer, fortsætter i virksomhedens daglige ledelse.

Christian Schilowsky siger:

”Vores fokus er på medarbejdere og kunder, når vi træffer beslutninger. Det har gjort os til en af de førende forhandlere af byggematerialer i Østrig. Det har været vigtigt for os at finde en partner, der vil videreudvikle den måde at drive forretning, og det har vi nu fundet.”

Opkøbet af Schilowsky er betinget af myndighedsgodkendelser. Parterne oplyser ikke de økonomiske og juridiske detaljer i transaktionen.

Andre læser også

Danmark følger med i russisk grænsehændelse i Estland Russiske grænsevagter fjernede torsdag bøjer fra Narva-floden, som markerer gr... Læs mere
Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere