Få fat i professionelle produktbilleder til din virksomhed
Få fat i professionelle produktbilleder til din virksomhed

Dette indlæg er sponsoreret. 

Mangler du produktbilleder til webshops og trykt marketing? I så fald du gør, så er der heldigvis rig mulighed for, at du kan få fat i sådanne billeder. Hos GØ Studio i Århus, der er drevet af Thomas Mikkelsen, kan du nemlig få mulighed for at købe produktbilleder af høj kvalitet. 

Historien bag GØ Studio

Grundlæggeren af GØ Studio, Thomas Mikkelsen, kom i sin tid ind på Medieskolerne i Viborg. Siden da har han nærmest ikke beskæftiget sig med andet end at se verden gennem en kameralinse. Han startede som elev hos Skovdal Nordic og blev derefter ansat som fotograf, cheffotograf og slutteligt som medejer. Under stillingen som cheffotograf var han ansvarlig for kvalitetssikringen af medarbejdere og arbejdede selv on location. I 2020 etablerede han GØ Studio, hvor han trækker på hans mange erfaringer indenfor branchen. Han kan, grundet sin ekspertise på området, arrangere store fotoshoots, og samtidigt vil det altid være ham, som kunderne er i kontakt med. Det øger troværdigheden omkring kvaliteten af de produktbilleder, som han tilbyder. 

Produktbilleder af høj kvalitet

Thomas Mikkelsen har erfaring med at fotografere det meste, alt lige fra sko, bamser, møbler, hårprodukter osv. Han har stor viden indenfor den rette lyssætning og baggrund, således at du som kunde kan blive tilbudt den bedste kvalitet. Hvis du har en idé eller et forslag til et specifikt sted, hvor du ønsker, at dine produkter skal fotograferes, kører han gerne til den pågældende lokation.

Er du selv i tvivl om, hvordan dine produkter tager sig bedst ud, så har Thomas Mikkelsen stor erfaring med at planlægge og udvælge hvor og hvordan produkterne skal fotograferes. Nogle gange kan det være en fordel, at man fotograferer flere produkter ad gangen, og i andre sammenhænge er det bedst at holde sig til det simple udtryk. Alt dette vil han være behjælpelig med at vejlede dig i, hvis du ønsker det. Han baserer sig på altid at tage udgangspunkt i din brandmanual, så troværdigheden af billederne overholdes. 

Produktbilleder er essentielle 

Når man skal promovere sine produkter, er det helt afgørende, at de bliver fremstillet på den rette måde, så potentielle kunder får lyst til at købe dem. Det er vigtigt, når man får lavet produktbilleder, at billederne er i høj kvalitet, så hele udtrykket fremstår troværdigt. Dette vil automatisk medføre, at kunderne bliver mere tilbøjelige til at købe dine produkter. Mangler du en erfaren og dygtig fotograf til dette job, kan du med fordel kontakte Thomas Mikkelsen fra GØ Studio i Aarhus.


Læs andre artikler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.