Sponsoreret

fre, 26 jan 2024

De virtuelle assistenter hitter i erhvervslivet

Foto Pexels

Ordet "virtuel" kommer af det latinske ord "virtus", der oprindeligt betyder enten "kvalitet" eller "dygtighed". Dog bruges det i vores tid hovedsageligt til at beskrive noget, der udelukkende findes i digital form. Virtuelle valutaer og køb er blot to velkendte eksempler, mens "virtual reality" i stigende grad også kendes både herhjemme og i udlandet.

Det virtuelle gør en stor del af vores hverdag nemmere. Det er også derfor, at flere og flere virksomheder er begyndt at betro en stor del af deres daglige virke og gøremål til de såkaldte virtuelle assistenter.

Hvad er en virtuel assistent? 

En virtuel assistent er en person som varetager en digital assistent opgave virtuelt. Så det er en man ikke behøver at have siddende ved siden af en men en hjælp til at løse digitale opgaver.

Hvordan fungerer en virtuel assistent?

En virtuel assistent anvender teknologier som kunstig intelligens og maskinlæring. Virtuelle assistenter indsamler deres data fra et væld af forskellige kilder for konstant at kunne forbedre deres forståelse af både verden og brugere. De kan herudover bruges til mange andre former for opgaver lige fra linkbuilding til seo.

Hvordan sikrer den virtuelle assistent sikkerhed og privatliv?

Når du bruger en virtuel assistent, vil dit indhold blive krypteret, mens data anonymiseres. Dette gør, at du er sikret mod uautoriseret adgang til følsomme oplysninger.

Hvad kan en virtuel assistent hjælpe mig med? 

En virtuel assistent kan hjælpe dig med adskillige opgaver, herunder informationssøgning, planlægning, E-handel, navigation og sprogoversættelse. Der findes mange former for virtuelle assistenter, men de fleste af dem har dét til fælles, at de kan hjælpe dig med opgaver, du ikke selv løbende har tid til at løse.

Hvor kan jeg finde en virtuel assistent? 

Virtuelle assistenter er i vores samtid bredt benyttet af blandt andet erhvervsfolk, og webshopejere, og folk, der arbejder med online handel.

Lyder en virtuel assistent også som noget for dig? Så kan du glæde dig ved, at det i dag er ganske nemt at få fat i en virtuel assistent.

Find en dansk virtuel assistent her. Hos VirtuelAssistent.dk er de eksperter i online markedsføring, så de kan varetage den del opgaverne af hverdagen i din virksomhed.

Andre læser også

Trods erkendelse og ekstra penge står regeringen fast på store bededag Statsminister erkender, at hun undervurderede modstand mod store bededag, men vi... Læs mere
Salget af børneudstyr får Røde Kors’ genbrugsforretning til at vokse I 2023 havde Røde Kors Genbrug en indtjening på 107 millioner kroner. Det er i... Læs mere
Mette F.: Ukraine kan bruge danske våben på russisk territorium Våben, som Danmark har doneret til Ukraine, må bruges på russisk jord, hvis d... Læs mere
Medie: Siemens overvejer at fyre 550 i Danmark Ifølge Bloomberg News har Siemens Gamesa planer om en større fyringsrunde, der... Læs mere