Sponsoreret

tir, 12 sep 2023

Store kvinder skal også have lækkert tøj

Meget tøj er lavet til slanke kvinder uden de meget kurvede former. Det er ikke fair. Men heldigvis findes der et alternativ. Og du skal ikke lede længe for at finde det.

Køb plussize online

Har du svært ved at finde tøj i store størrelser i de fysiske butikker, så kan du gøre det online. For hos Amamiko.dk har de et enormt udvalg af tøj i de helt store størrelser, i mange forskellige designs og i mange forskellige farver. Det gælder både kjoler, bluser, bukser, nederdele, sko og rigtig meget det.
 Shoppen blev skabt i København i 2012, og fik hurtigt fokus på at lave tøj til kurvede kvinder. Tøj der samtidig var velsiddende. Og det skal være tøj, der både har den rette form, de flotteste farver og så er lavet i rigtig god kvalitet. Noget der ellers var en mangelvare i danske butikker. Siden er forretningen vokset, og der bliver produceret tøj både i Danmark og i Ungarn.

Strømpebukser er vigtige

Endnu en ting, der kan være svært at finde i almindelige tøjbutikker er strømpebukser til store kvinder. Måske kan de findes i sorte, men meget sjældent i forskellige farver. Og det er ærgerligt for det ser jo bare super godt ud at kunne kombinere ens øvrige outfit med den perfekte farve i strømpebukser. 

Det kan du hos Amamiko. De fører strømpebukser i store størrelser og i farver som både blå, grøn, gul, rød og flere andre farver. Du kan få leggings, også i forskellige farver, og det hele i størrelser fra 44 og op efter. Du behøver dermed ikke længere bekymre dig om at se godt ud på dine ben til hverdag og fest.

Er også bæredygtigt

Som så mange andre steder, har de hos Amamiko også fokus på at deres produktion skal være bæredygtig. Den del af tøjet der bliver produceret i Ungarn fragtes med lastbil i Danmark, selve produktionen i Ungarn har alle certifikater og i alle andre faser i shoppen, er er stort fokus på at holde CO2 aftrykket nede. Til gavn for vores allesammens miljø

Japansk gudinde

Navnet Amamiko kommer fra en japansk gudinde. En gudinde som de tilbad hos et lille kvindestyret ø-samfund, som eksisterede syd for Japan for omkring 2000 år siden. Gudindenavnet er symbol på kvalitet.

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere