Musk var med til at stifte OpenAI i 2015, men forlod foretagendet i 2018. Senere har han sagt, at han forlod OpenAI, fordi han var utilfreds med topchef Sam Altmans profitorienterede tilgang. (Arkivfoto). Elon Musk vil bygge den største supercomputer nogensinde Elon Musk planlægger at bygge en supercomputer, som kobler 100.000 Nvidia-chips sammen.
Netcompany leverer it-løsninger til det offentlige. Blandt løsningerne kan nævnes skolernes kommunikationsplatform Aula og Borger.dk. (Arkivfoto). Datatilsyn dropper undersøgelse om datatyveri hos Netcompany Efter svar fra it-selskabet Netcompany finder Datatilsynet ikke anledning til yderligere undersøgelser.
Nvidia er målt på børsværdi verdens tredje mest værdifulde selskab efter Microsoft og Apple. Selskabets hovedkvarter ligger i Santa Clara i den amerikanske delstat Californien. (Arkivfoto.) AI får Nvidias regnskab til at overstige forventning Selskabet omsatte i første kvartal for mere end 26 milliarder dollar. Forventningen lød på 24,7 milliarder.
Næste version af videospillet GTA udgives i efteråret 2025, meddeler moderselskab. (Arkivfoto). Længe ventet GTA-spil bliver udgivet i efteråret 2025 Forventningerne til den kommende udgave af spillet Grand Theft Auto er uden fortilfælde, siger moderselskab.
Onlineforummet Reddit blev startet i 2005. Det udgøres af tusindvis af underfora - såkaldte subreddits - som handler om alt mellem himmel og jord og har været udsat for kritik blandt andet på grund af videregivelse af rygter og sladder. (Arkivfoto). Reddit og OpenAI indgår aftale om indhold til ChatGPT Salg af data til træning af AI-modeller kan for Reddit blive en vigtig indtægtskilde, mener investorer.
Den kinesiske handelsplatform Temu anklages af forbrugerorganisationer for at manipulere kunderne til at bruge mere. (Arkivfoto). Populær kinesisk netbutik anklages for at manipulere kunderne Kinesiske Temu bryder EU's regler ved at manipulere kundernes forbrugsmønstre, mener forbrugerorganisationer.