Tech

tor, 21 mar 2024

Streamingtjenesten HBO Max erstattes af udvidet tjeneste

Indhold fra de to streamingtjenester HBO Max og discovery+ samles i én ny tjeneste med navnet Max, hvor man både vil kunne se film, tv og sport. (Arkivfoto).
Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix Indhold fra de to streamingtjenester HBO Max og discovery+ samles i én ny tjeneste med navnet Max, hvor man både vil kunne se film, tv og sport. (Arkivfoto).

Streamingtjenesten HBO Max afløses af tjenesten Max, som lanceres i Danmark den 21. maj.

Det skriver medievirksomheden Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse torsdag.

Den nye tjeneste vil kombinere serier og film fra HBO Max med indhold fra streamingtjenesten discovery+.

Det vil desuden være muligt at følge med live i begivenheder inden for blandt andet cykelsport og tennis, ligesom man også vil kunne se tv-kanaler som Kanal 4, Kanal 5 og Eurosport.

Lanceringen af den nye tjeneste kommer, efter at de to virksomheder WarnerMedia og Discovery blev fusioneret i 2022.

Chefen for medievirksomhedens nordiske afdeling, Christina Sulebakk, fremhæver i pressemeddelelsen, at den nye tjeneste vil have et meget bredt udvalg.

- Med Max konsoliderer vi det bedste indhold fra HBO Max og discovery+ og tilbyder den største bredde af genrer og titler på én forenet tjeneste.

- Vi kunne ikke være mere spændte på at tilbyde seerne denne fuldendte oplevelse og meget mere på Max, siger Christina Sulebakk.

Foruden i Danmark og de andre nordiske lande vil Max også være tilgængelig i store dele af Europa samt i USA og Latinamerika.

Warner Bros. Discovery oplyser ikke i pressemeddelelsen, hvad prisen på streamingtjenesten vil være i Danmark.

Det vil blive oplyst på et senere tidspunkt, skriver virksomheden.

Warner Bros. Discovery skriver dog, at der vil være tre forskellige abonnementer. Derudover kan adgang til sportsudsendelser tilkøbes.

Vælger man det billigste abonnement, som har fået navnet Basis, vil der være reklamer.

Med de to andre abonnementer, Standard og Premium, er der som udgangspunkt ikke reklamer.

Der vil dog fortsat kunne være annoncer i forbindelse med indhold, der sendes live.

Forskellen mellem de to dyreste abonnementer består blandt andet i, at det med Premium vil være muligt at streame i 4K-opløsning.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Norwegian-overskud skrumper trods omsætningsfremgang Norwegian øgede omsætningen med 36 procent i andet kvartal i år. Nettoresulta... Læs mere
Erhvervsminister skal forholde sig til turistskat i København På Københavns Rådhus er der udarbejdet fire modeller for en særafgift for tu... Læs mere
Faldende inflation i USA kan betyde lavere rente på danske boliglån Inflationen i USA er faldet fra 3,3 procent til 3,0 procent fra maj til juni, og... Læs mere
Danmark skal bidrage til en million angrebsdroner til Ukraine Koalitionen ledet af Letland, Storbritannien og Ukraine skal sikre en million an... Læs mere
Sommerhuspriserne når højeste niveau i 13 år Ifølge Boligsidens markedsindeks var sommerhuspriserne i juni på deres højest... Læs mere