Topledere

tor, 30 mar 2023

ATP Ejendomme får ny CFO fra egne rækker

ATP Ejendomme får ny CFO fra egne rækker

Pressemeddelelse

30.3.2023 09:37:14 CEST | ATP Ejendomme

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er ny CFO i ATP Ejendomme. Henriette kommer fra en stilling som underdirektør i Data & Analytics i ATP. Den nye CFO medbringer omfattende ledererfaring, en solid faglig ballast indenfor finans, data og IT samt flerårig erfaring med at drive strategisk for-retningsudvikling – blandt andet i ATP.

ATP Ejendomme har ansat Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk som ny CFO. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk tiltræder officielt stillingen den 3. maj. Den nye CFO kommer fra en stilling som underdirektør i ATP, som hun tiltrådte i 2020. Samlet har hun været ansat i ATP siden 2015.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er og uddannet cand.merc. i økonomistyring fra Aarhus Universitet.

Den nye CFO’s årige erfaring i ATP giver hende et indgående forhåndskendskab til hverdagen og arbejdet i ATP Ejendomme, mener Martin Vang Hansen, CEO i ATP Ejendomme:

”Det er mig en stor glæde at byde Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk velkommen i ATP Ejendomme. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsks solide erfaring fra ATP og hendes tid i pensionssektoren gør hende til det oplagte valg som personen til at fortsætte den strategiske retning samt dag-til-dag udvikling af CFO-området i ATP Ejendomme,” siger Martin Vang Hansen.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer fra en stilling som underdirektør i ATP med ansvaret for det tværgående strategi- og procesarbejde i Digital Solutions samt området for Data & Analytics med direkte reference til Koncerndirektør Information, Data & Technology (CITO).

Henriette har blandt andet haft ansvaret for den overordnede økonomistyring i ATP – budgettering, cont-rolling og økonomirapportering, drevet en større teknologitransformation og generationsskifte på legacy-systemer. Derudover har hun arbejdet med operationel risikostyring og compliance på tværs af ATP.

De senere år har Henriette drevet området for Data & Analytics, hvor fokus har været på øget brug af data og ny teknologi til gavn for det danske velfærdssamfund.

”ATP Ejendomme er midt i en utrolig spændende udvikling – blandt andet indenfor indsamling og anvendelse af data i forretningen – og den positive udvikling, ser jeg frem til at føre videre. Mit i forvejen gode kendskab og indtryk af ATP Ejendomme som organisation, gør bestemt ikke glæden mindre,” udtaler den nye CFO i ATP Ejendomme, Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk har desuden finansiel erhvervserfaring fra blandt andet BankInvest og PWC.

Som CFO vil Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk have overordnet ansvar for ATP Ejendommes økonomistyring og -rapportering, ejendomsadministration samt ATP Ejendommes IT-, datamæssige og digitale udvikling. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer til at indgå som en del af direktionen i ATP Ejendomme.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er oprindelig fra Aalborg og bor i dag i det indre København.

Andre læser også

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik for havmiljøet Lars Løkke foreslår redningsplan for havmiljøet i EU og erkender, at egen lan... Læs mere
Ryanair-topchef er klar til at sænke priser for at fylde fly Ryanair har tjent rekordmeget i 2023/2024. Sommerpriser er afhængige af bestill... Læs mere
Tidligere DF-profil vil i byrådet i Kolding for partiet Moderaterne Vi flytter os alle sammen gennem livet, siger Jørn Dohrmann, der har skiftet DF... Læs mere
Nyt lavpunkt: Venstre får laveste Voxmeter-måling hidtil I en ny meningsmåling, Voxmeter har foretaget for Ritzau, står Venstre til at ... Læs mere
Minister vil gøre landbrugsjord til skov som en del af trepart Klimaminister Lars Aagaard (M) vil slå to fluer med et smæk, når landbrugets ... Læs mere