Skoda Enyaq er en af de mest populære brugtbiler, og den er også kåret som Årets Brugtbil 2024. Bag kåringen står biljournalister og fagfolk fra branchen. (Arkivfoto). For anden gang siden 2006 udnævnes en elbil til årets brugte bil Biljournalister og fagfolk fra FDM peger på Skoda Enyaq som Årets Brugtbil 2024 og kalder den suveræn.
Casper Blom ejer lidt mere end 30 procent af Reshopper ifølge cvr-registeret. (Arkivfoto). Genbrugskæden Reshopper lukker sine fysiske butikker Reshoppers butikker i Taastrup og Valby lukker 31. maj. De har ikke været økonomisk bæredygtige, lyder det.
Zalando er en af Europas største onlinebutikker med næsten 50 millioner kunder det seneste år. (Arkivfoto). Zalando mister næsten to millioner kunder på et år Onlinegiganten Zalando har måttet se antallet af aktive kunder og ordrer falde de seneste tolv måneder.
Rema 1000-butikker i Danmark solgte for mere sidste år, men overskuddet fulgte ikke med op, viser regnskab. (Arkivfoto). Rema 1000 løfter milliardsalg - men overskuddet falder betydeligt Salget hos Rema 1000 Danmark steg med ti procent i 2023. Det skyldes dels flere kunder. Men overskud falder.
Flying Tiger Copenhagen nærmer sig omsætning på fem milliarder kroner. (Arkivfoto). Flying Tiger vil have fat i flere kunder i Mellemøsten og Asien I 2023 omsatte butikskæden Flying Tiger Copenhagen for 4,97 milliarder kroner. Det er en vækst på 4,5 procent.
Coop Danmark har endnu engang måttet indkassere et driftsunderskud på mere end 700 millioner kroner i 2023. (Arkivfoto). Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus Coop Danmark opnåede i 2023 et driftsresultat på minus 717 millioner kroner, hvilket er en lille forbedring.