- Fonden Danske Veteranhjem leverer en ihærdig indsats på basis af frivillighed og kammeratskab, siger Troels Lund Poulsen. Folketinget baner vejen for nyt veteranhjem i Slagelse Der er afsat fem millioner kroner til at etablere det sjette veteranhjem, som skal ligge i Slagelse.
Den danske fregat vender hjem til dansk farvand i april efter en mission i Det Røde Hav. Efter fregatfejl: Danmark må droppe fregatbidrag til Nato På grund af problemer med luftforsvarssystemerne på Iver Huitfeldt, må regeringen droppe bidrag til Nato.
Flyvestation Skrydstrup har modtaget fire F-35 kampfly. Danmark hjemtager seks F-35-kampfly fra base i USA Danmark har købt 27 F-35-kampfly og har fået leveret fire til Flyvestation Skrydstrup, men venter på flere.
Forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) har lavet aftaler med allierede lande om indkøb og donationer til gavn for Ukraine. (Arkivfoto). Indkøb fra allierede skal understøtte F-16-donationer Danmark køber ind hos allierede for et ukendt beløb i ny donationspakke til gavn for Ukraine.
Forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) har haft travlt i disse dage. Søndag var han til valgfest (billedet, red.), og torsdag har haft lavet en forsvarsaftale med Tyskland. Danmark og Tyskland laver aftale om at styrke forsvarssamarbejde De to lande skal arbejde mere sammen om at afværge eventuelle trusler i Østersøregionen.
De Konservatives Mette Abildgaard er formand for Statsrevisorerne, der har set på indkøb på Forsvarsområdet. (Arkivfoto). Forsvarsministeriet får skarp kritik for indkøbskaos Større materielanskaffelser har i gennemsnit været fire et halvt år forsinket, kritiserer Statsrevisorerne.