Pressemeddelelse

tir, 07 mar 2023

15 nye firmaaftaler hos P+

Søren Kolbye Sørensen, adm. direktør P+.

Pressemeddelelse

7.3.2023 07:30:00 CET | P+, Pensionskassen for Akademikere

I 2022 valgte 15 nye virksomheder en firmaordning hos P+, som nu tæller over 110.000 medlemmer. En af de nye virksomheder er Deon Digital.

Medlemstallet i P+, Pensionskassen for Akademikere er vokset de seneste mange år, og den udvikling fortsatte i 2022, hvor pensionskassen rundede 110.000 medlemmer.

Selvom de fleste medlemmer stadig kommer fra offentlige overenskomster, er der også en vækst via firmaordninger, private overenskomster, selvstændige og medlemmer, der indbetaler privat.

I 2022 indgik P+ firmaaftaler med 15 nye virksomheder, og det glæder adm. direktør i P+, Søren Kolbye Sørensen.

”Det er meget positivt, at stadig flere virksomheder vælger at indgå en firmaaftale med P+. Det vidner om, at vi står med et attraktivt produkttilbud og nogle konkurrencedygtige omkostninger, når 15 selskaber har valgt P+ i fri konkurrence med resten af branchen. Det er med til at sikre, at vi fortsat vokser og holder os skarpe,” siger han.

Fleksibelt arbejdsliv kalder på fleksibel pensionsordning

P+ har fokus på, at pensionsordningerne skal passe til medlemmernes forventninger om et fleksibelt arbejdsliv, og her er firmaordningerne et vigtigt ben.

”Vi vil gerne tilbyde medlemmerne en pensionsordning, der passer til alle dele af akademikerens arbejdsliv. Det betyder, at vi vil være det naturlige valg for akademikertunge virksomheder og for de medlemmer, der eksempelvis vælger at blive selvstændige konsulenter eller at stifte egen virksomhed. Derfor er vores tilbud til både virksomheder, private og selvstændige et vigtigt forretningsben,” siger Søren Kolbye Sørensen.

Pensionsordning som en del af attraktive forhold

Et af de selskaber, som sidste år valgte P+, er softwarevirksomheden Deon Digital, der som en del af en samlet lønstigning til medarbejderne besluttede at oprette en firmapensionsordning.

”I Deon Digital har vi stort fokus på at sikre attraktive medarbejderforhold, så vi kan tiltrække de dygtigste medarbejdere. Derfor besluttede vi i 2022, at vores medarbejdere også skulle tilbydes en attraktiv firmapensionsordning,” fortæller Fritz Henglein, der ud over at være Head of Research, i Deon Digital også er professor på Københavns Universitet.

I forsommeren begyndte Deon Digital derfor at lede efter en pensionsordning, der matchede deres ønsker. Og i august 2022 indgik virksomheden en aftale med P+.

”Vi havde først og fremmest fokus på at give vores medarbejdere nogle gode forsikringer. Vi er liberale i forhold til, hvor stor en del af lønnen, medarbejderne ønsker at sætte til side til pension. Derfor var fleksibilitet i forhold til minimumsindbetalingerne vigtig for os, og det kunne P+ imødekomme. Samtidig vurderede vi, at P+ har en solid investeringsstrategi og nogle transparente omkostninger. Derfor faldt valget på P+. Vi føler os godt taget imod og hjemme i P+,” siger Fritz Henglein.

Andre læser også

Chokerende: Populær tøjgigant dropper XXL-tøj Folk er helt oppe i det røde felt over tøjkæden Monki's beslutning. På de so... Læs mere
Mere end 500 butikker siger farvel til MobilePay efter nye omstruktureringer I fremtiden vil du ikke kunne betale med MobilePay i supermarkedskæder som Meny... Læs mere
Mette F. deltager i ceremoni i Ukraine forud for krigens toårsdag Statsministeren mødes med Zelenskyj i Ukraine fredag, efter at Danmark har give... Læs mere
Britiskfødt kvinde taber sag om statsborgerskab efter ophold hos IS Begum blev del af Islamisk Stat i Syrien. Fredag taber hun en appelsag i London ... Læs mere