Pressemeddelelse

tor, 30 mar 2023

Agronomen blev bidt af kommunikation

Direktør for Grønbech PR og kommunikation Susanne Lindø Grønbech fylder 60 år den 1. april.

Pressemeddelelse

30.3.2023 13:23:20 CEST | Grønbech PR

Når direktør og kommunikationsrådgiver Susanne Lindø Grønbech, Dragør, fylder 60 år den 1. april, kan hun kigge tilbage på mere end 30 år med kommunikation og PR.

Det startede ellers med, at hun tog turen fra barndomsbyen Hobro til København for at uddanne sig som agronom på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Men den professionelle kommunikation blev det frø, der spirede, og dermed blev omdrejningspunktet for Susanne Lindø Grønbechs arbejdsliv.

Efter endt uddannelse i 1989 søgte hun mod sin naturlige interesse for virksomhedskommunikation, som på daværende tidspunkt var et spirende arbejdsområde. Hun har løbende uddannet sig i strategisk kommunikation på blandt andet Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole, DMJX.

Med base i Aarhus blev Susanne Lindø Grønbech først kommunikationsrådgiver hos energiselskabet Midtkraft og senere informationschef hos OK og kommunikationschef hos Aarsleff.

Stifter kommunikationsbureau

I 2002 rejste Susanne Lindø Grønbech til hovedstaden, hvor hun bl.a. var kommunikationschef hos ejendomsselskabet Keops, indtil hun i efteråret 2007 stiftede Grønbech PR og Kommunikation. Hun driver fortsat kommunikationsbureauet i dag.

Grønbech PR og Kommunikation har med årene udviklet sig til specialistvirksomhedernes betroede sparringspartner med fokus på PR og storytelling. I alle årene har kernen i kommunikationsbureauets arbejde været at finde og formidle de gode historier, som hjælper virksomhederne med at tiltrække kunder og medarbejdere.

I dag beskæftiger Grønbech PR og Kommunikation seks medarbejdere og en række konsulenter inden for østdanske virksomheders PR, storytelling og markedsføring fra kontoret på A.P. Møllers Allé i Dragør samt et kontor i Horsens til glæde for de mange jyske og fynske kunder.

Engageret i lokalt erhvervs- og kulturliv

Gennem mange år har Susanne Lindø Grønbech engageret sig i Dragørs erhvervs- og kulturliv. Hun har bl.a. været med til at stifte Dragør Erhverv og er medlem i Dragør Rotary Klub. Hun er formand for Dragør Revyen, hvor hun også forsøger sig med humoristiske tekster til forestillingen.

Susanne Lindø Grønbech er sejler, har yachtskippereksamen og har sin daglige gang på Dragør Havn. Tidligere har hun tilbragt mange sommerferier i danske, svenske, tyske og polske farvande i den sejlbåd, som i dag er erstattet af en motorbåd.

Fødselsdagen bliver fejret på ferie sammen med familien.

Andre læser også

Trods erkendelse og ekstra penge står regeringen fast på store bededag Statsminister erkender, at hun undervurderede modstand mod store bededag, men vi... Læs mere
Salget af børneudstyr får Røde Kors’ genbrugsforretning til at vokse I 2023 havde Røde Kors Genbrug en indtjening på 107 millioner kroner. Det er i... Læs mere
Mette F.: Ukraine kan bruge danske våben på russisk territorium Våben, som Danmark har doneret til Ukraine, må bruges på russisk jord, hvis d... Læs mere
Medie: Siemens overvejer at fyre 550 i Danmark Ifølge Bloomberg News har Siemens Gamesa planer om en større fyringsrunde, der... Læs mere