Pressemeddelelse

tor, 01 dec 2022

APM Terminals indgår aftale med CBRE om leverance

APM Terminals indgår aftale med CBRE om leverance

af FACILITIES MANAGEMENT

Pressemeddelelse

APM Terminals har indgået en kontrakt med CBRE Global Workplace Solutions (GWS) om at levere facilities management på tre lokationer i Danmark.

Med indgåelsen af kontrakten udvider APM Terminals samarbejdet med CBRE Global Workplace Solutions, som de i forvejen har en lignende aftale med i Göteborg, Sverige. Den nye kontrakt trådte i kraft 1. september i år og løber tre år, med mulighed for forlængelse. Kontrakten dækker APM Terminals anlæg i Aarhus, Høje Taastrup og Kalundborg. Aftalen betyder, at CBRE skal levere en integreret løsning med blandt andet management, teknisk drift og vedligehold af bygningerne, udendørsarealer, rengøring & washroom samt shuttle service.

CBRE er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder integreret facilities management og strategisk ejendomsrådgivning og har fokus på at hjælpe lokale og globale virksomheder, der ønsker at outsource driften og optimeringen af deres ejendomme, så de kan fokusere på kerneforretningen. CBRE Global Workplace Solutions har en stærk forankring i tekniske FM-ydelser og leverer teknisk service, vedligehold og drift af komplekse ejendomme med fokus på driftsstabilitet, optimering af energiforbrug og grønne løsninger.

Jeppe Villy Jespersen, Facility Manager, Nordics, APM Terminals, udtaler:

”Vi glæder os til samarbejdet med CBRE på vores lokationer i Danmark og forventer et professionelt samarbejde, hvor vi ser synergier i Norden med denne udvidelse af vore samarbejde.”

Michael Rusborg, Administrerende Direktør, Denmark, CBRE GWS, tilføjer:

”Vi er meget stolte over, at APM Terminals har valgt CBRE som leverandør af integreret facilities management på deres lokationer i Aarhus, Høje Taastrup og Kalundborg, og vi glæder os til at være med til at opbygge en fleksibel supportstruktur, der gør det muligt for APM Terminals at fokusere på deres kerneforretning, og dermed bidrage til deres fortsatte vækst ”

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere