Pressemeddelelse

ons, 10 maj 2023

Butik nr. 26: POWER rykker ind i Rødovre Centrum

Butik nr. 26: POWER rykker ind i Rødovre Centrum - Foto: POWER

Pressemeddelelse

10.5.2023 08:00:00 CEST | Power

Elektronik- og hvidevarekæden POWER har netop indgået aftale med Rødovre Centrum og åbner derfor ekstraordinært en ny butik i centret inden udgangen af 2023. POWER-direktør kalder aftalen ”win-win på et højere plan”, imens både ejer og direktør i Rødovre Centrum forudser, at POWER-butikken vil løfte centrets i forvejen store tiltrækningskraft til nye højder.

Inden juleanden og den stegte julemedister næste gang kommer på bordet, har POWER åbnet en ny butik i Rødovre Centrum. Det er resultatet af en netop indgået aftale, som betyder, at der skal findes 50 lokale medarbejdere til butikken, som i alt kommer til at sprede sig over 1700 m2 fordelt på butik og lager.  

Hos elektronik- og hvidevarekæden POWER er glæden stor over udsigten til den nye butik, som ikke var en del af kædens oprindelige udvidelsesplaner.

- Vi er ekstremt glade og stolte – og ja, faktisk beærede – over, at vi nu har fået mulighed for at slå dørene op til en fantastisk butik i Rødovre Centrum. Centret er jo intet mindre end en institution i dansk handelsliv – og har været det i over 50 år, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i POWER. Han fortsætter:

- Jeg ser det som et match made in heaven. Rødovre Centrum udgør jo selve bymidten i Rødovre Kommune og har helt enormt godt fat i de handlende, som strømmer til fra langt ud over kommunegrænsen. Samtidig ved vi fra vores butik i Rosengårdscentret i Odense, at når POWER går ind i et center, så løftes omsætningen med 10-12 % som helhed. Så det er win-win på et højere plan, forklarer Jesper Boysen.

Rødovre Centrum er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter hele fire gange – senest i 2022 – og alle andre år har centret mindst ligget i top-tre. Ejer Jesper Andreasen ser den nye POWER-butik som en naturlig forlængelse af centrets hidtidige succeser.

- Vi er virkelig godt tilfredse med, at POWER nu bliver en del af vores shoppingcenter. Der er et støt stigende fokus på forbrugerelektronik, og vi har jo set, hvordan POWER blandt andet med deres liveshopping og via sociale medier har virkelig godt fat i den kommende generation af forbrugere - forbrugere, som nu får en fysisk go-to-butik her hos os. Det er et perfekt match for begge parter, siger ejer Jesper Andreasen.

Den holdning deles til fulde af direktøren for Rødovre Centrum, Jacob Martens Birkbøll.

- Jeg ser POWERs indtog i Rødovre Centrum som en stor gevinst for begge parter og særligt også for vores kunder, som mangler et bredt udvalg indenfor elektronik. POWER har en fantastisk tilgang til salg og marketing herunder på de sociale medier, og der er flere lighedstegn med vores egen marketingafdeling, der ofte tager modige beslutninger og prøver nye grænser af. Samarbejdet med POWER kan ikke undgå at styrke vores tiltrækningskraft hos kunderne, og det ser jeg meget frem til, siger Jacob Martens Birkbøll.

Den endelige dato for åbningen af den nye POWER-butik i Rødovre Centrum er endnu ikke fastlagt.

Andre læser også

Vores naturgasforbrug fortsætter med at falde Det danske forbrug af naturgas faldt 3,6 procent sidste år, samtidig med at vi ... Læs mere
EL-leder kalder EU-valg for mistillidserklæring til regeringen Regeringen bør udskrive valg efter ”mistillidserklæring” ved EU-valg, mene... Læs mere
Hver anden ansøger til erhvervsuddannelse har over tre kvarter til skole Knap halvdelen af alle ansøgere til erhvervsuddannelserne har mere end 45 minut... Læs mere
Meta udsætter træning af kunstig intelligens i Europa efter kritik Efter pres fra datasikkerhedsmyndigheder udskyder Meta planer om at anvende brug... Læs mere
Novo-topchef skal forklare sig om høj pris på lægemidler i Senatet Lars Fruergaard Jørgensen har sagt ja til at svare på spørgsmål om prissætn... Læs mere