Pressemeddelelse

fre, 30 jun 2023

DEAS opruster med datachef fra ATP Ejendomme

DEAS opruster med datachef fra ATP Ejendomme

Pressemeddelelse

30.6.2023 11:59:52 CEST | DEAS

Afdelingen for Data, Analytics and AI i DEAS oprustes med yderligere stærke faglige kompetencer. Michael Dyhr Sørensen ansættes som ny Senior Manager i afdelingen.

Det er helt afgørende at kunne arbejde professionelt med data for at være konkurrencedygtig på et ustadigt ejendomsmarked, som i disse år befinder sig midt i en rivende udvikling.

DEAS har som en af Nordens største ejendomsforvaltere enorme mængder rå data, og bliver den bearbejdet effektivt, kan data afsløre og forudsige ellers skjulte tendenser og mønstre. Data er med andre ord en yderst værdifuld indsigt, når der skal træffes store og vigtige beslutninger.

Til at hjælpe dataudviklingen yderligere på vej i DEAS, er profilen Michael Dyhr Sørensen hentet ind som Senior Manager for Data, Analytics and AI. Det seneste halvandet år har han høstet erfaring med dataudvikling i ejendomsbranchen som Head of Data & Analytics i ATP Ejendomme.

”DEAS er på en utrolig spændende rejse, hvor der er fuld fart på dataudviklingen, og jeg glæder mig enormt til at biddrage med mine evner. Som en af Nordens største ejendomsforvaltere besidder DEAS enorme mængder rå data fra sin kundedatabase, og vi skal sætte alle sejl ind på at udnytte den ressource. Jeg har ambitionerne om at kombinere både den interne data og den eksterne data fra markedet, der til sammen vil gøre DEAS til et pejlemærke i branchen indenfor data og indsigter i ejendomsmarkedet,” siger Michael Dyhr Sørensen, kommende Senior Manager, Data, Analytics and AI, DEAS.

Michael Dyhr Sørensen driver desuden PropTech Danmarks ’Forum for Real Estate Data’, som samler dataerfaringer fra de største aktører i ejendomsbranchen. Herunder både ATP og DEAS, som er tætte samarbejdspartnere i hverdagen.

Afdeling med stor prioritet

DEAS’ afdeling for Data, Analytics and AI blev udvidet i juni 2023, og har bl.a. til formål at implementere kunstig intelligens som en fastforankret del af arbejdsgangene på tværs i DEAS. Her spiller data en afgørende rolle i bl.a. at lave forudsigelser, dybere rapportering og benchmarking.

Tilgangen af Michael Dyhr Sørensen er udtryk for den store prioritering, som området har i DEAS og målsætningen om at gøre DEAS til den førende ejendomsvirksomhed inden for data og business insights.

”Det er ganske enkelt et scoop, at vi har kunnet hente en profil som Michael Dyhr Sørensen til afdelingen. Han er et af det helt store navne i ejendomsbranchen indenfor data og analytics, og jeg er fuld af forventninger til de kompetencer, han bringer med sig. Michael kommer med en unik erfaring i at arbejde målrettet med eksterne data, og han ved, hvad der rører sig i ejendomsbranchen på området,” siger Allan Christensen, Group Vice President, Data, Analytics and AI, DEAS.

Michael Dyhr Sørensen har første arbejdsdag i DEAS til oktober.

Blå bog, Michael Dyhr Sørensen

  • Tidligere ansættelser:
    • Head of Data and Analytics, ATP Ejendomme
    • BI Manager, Birch Ejendomme.
    • Assistant Manager, M&A Analytics, Deloitte Denmark

Andre læser også

Guld: En tidssvarende investering og smedning af elegance Guld har altid været et symbol på rigdom, magt og skønhed. Fra tidernes morge... Læs mere
Folketinget godkender flere penge til kongehuset efter tronskifte Kongehuset skal udvikle sig, og det vil koste, hvorfor Folketinget ønsker at af... Læs mere
Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer ... Læs mere
Medie: Mærsk og DSV er blandt sidste fire mulige købere af tysk gigant I kommende uger kan budgivere give bindende bud på DB Schenker, lyder det fra D... Læs mere
Venstre-kandidat trækker sig kort før valg efter russerhistorier Med under to uger til valgdagen har Alexandra Sasha trukket sig kandidat. Det sk... Læs mere