Pressemeddelelse

ons, 21 jun 2023

Maja er vagt – og kåret af DI som årets lærling

Fra venstre driftsleder Bjarne Kroer, Vasik, modtager af prisen som Årets Lærling Maja Gene Nelson, Vasik og medlem af bestyrelsen for DI Sydvestjylland, Henrik Jylov, adm. direktør i OTV Plast A/S.

Pressemeddelelse

20.6.2023 15:16:10 CEST | DI Sydvestjylland

Det bliver Maja Gene Nelson fra vagtfirmaet Vasik, der får prisen som Årets Lærling af DI Sydvestjylland. Den unge kvinde bliver af sin chef betegnet som en medarbejder, der altid har et kæmpe smil på læben, hun hjælper med alt og alle hvis hun kan, hun tager sin del af arbejdsbyrden, når hun er på vagt, og tilgangen er altid yderst positiv.

I Vasik siger de også, at Maja ikke var længe om at lære de komplicerede systemer, som Vasiks kunder forventer at de ansatte kan. Man kunne faktisk ikke mærke at hun var elev. Hun faldt hurtigt ind som medarbejder.

Prisen blev overrakt ved en ceremoni på virksomheden af bestyrelsesmedlem i DI Sydvestjylland, Henrik Jylov, der til dagligt er adm. direktør i OTV Plast i Vejen.

- Vi har fået mange indstillinger fra DI’s medlemsvirksomheder om, hvem der skal være Årets Lærling. Virksomhederne fortæller, at der er rigtigt mange dygtige unge mennesker derude. Og heldigvis for det. For virksomhederne har virkeligt brug for dygtige unge medarbejdere. Men der var én indstilling, som vi synes lige havde noget ekstra. Og derfor går prisen i år til Maja fra Vasik, siger Henrik Jylov.

- Vi har i DI Sydvestjylland igennem mange år haft en tradition med, at udpege årets lærling blandt alle de elever og lærlinge, der er på DI-virksomheder i vores område. Det glæder vi os til hvert år. Det gør vi, fordi det altid er en festlig begivenhed med en masse glade mennesker, en stolt lærling, en stolt virksomhed, og ikke mindst stolte pårørende, siger Henrik Jylov.

Maja Gene Nelson blev ansat i Vasik i 2021 og afsluttede sin uddannelse februar 2023. Maja er nu blevet fastansat i Vasik.

- I DI Sydvestjylland vil vi gerne give et skulderklap til en lærling eller en elev, der har været særligt engageret, dygtig, fagligt interesseret eller har udmærket sig på en særlig social måde i løbet af praktikperioden. Vi har brug for unge, der kan vise andre unge, at det faktisk er ret fedt at tage en uddannelse på en virksomhed, fordi det giver så mange muligheder fremadrettet. Derfor er det også en stor fornøjelse af kunne overrække Lærlingeprisen til Maja, siger formand for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen.

- Behovet for kvalificeret arbejdskraft er en af de største udfordringer vores virksomheder står overfor i de kommende mange år. Det gælder på tværs af hele landet. Og på tværs af de fleste brancher. Derfor er det så vigtigt at unge mennesker vil tage en erhvervsuddannelse. Uden dem kommer vores virksomheder ikke langt, siger Jesper Toft Mathiasen.

Vagtfirmaet Vasik har afdelinger i Ballerup, Fredericia og Esbjerg.

Det er DI’s medlemsvirksomheder, der indstiller kandidater til prisen. Derefter vælger bestyrelsen for DI Sydvestjylland hvilken lærling eller elev, der skal modtage prisen.

Andre læser også

Antallet af unge uden job og uddannelse er stagneret 6,3 procent af de 15 til 24-årige havde hverken job eller uddannelse i 2023. De... Læs mere
Valgplakater fik kort levetid i København før gerningsmænd rev dem ned Der er tale om plakater fra partier som Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Mod... Læs mere
Messerschmidt vil forlade klimaloven i dag hvis ministeren ønsker det Hvis klimaminister Lars Aagaard er træt af DF i aftalen om klimaloven, er Messe... Læs mere
SF erkender: Plan om Kosovo-fængsel er en dårlig ide Forsøget på at leje fængselspladser i Kosovo er fortsat besværet, og nu er d... Læs mere
Partier opfordrer DF til at forlade klimalov efter trussel Dansk Folkeparti skal være velkommen til at forlade klimaloven, for de bidrager... Læs mere