Pressemeddelelse

ons, 12 apr 2023

Ny centerdirektør: Mennesket er med i alt, jeg foretager mig

Tom Dibbern

Pressemeddelelse

12.4.2023 06:50:00 CEST | Danske Andelskassers Bank A/S

Tom Dibbern er ny centerdirektør i Andelskassen på Frederikskaj og i Lyngby. Han bliver motiveret af en god udfordring og af at lykkes sammen med folk. Og så har han mennesket med i alt, han foretager sig.

Det er en erfaren herre, der har overtaget roret i Andelskassen på Frederikskaj og i Lyngby. 43-årige Tom Dibbern har arbejdet 23 år i bankverdenen, de 17 år som leder. Som leder er Tom drevet af udvikling – både udvikling af den enkelte medarbejder, men også udvikling af organisationen.

”Jeg synes, det er spændende at være med til at skabe noget. Jeg kan godt lide en god udfordring - at sætte skibe i vandet og at være med til, at folk kan lykkes med det, de gør. Samtidig har det altid været vigtigt for mig at have mennesket med i alt, jeg foretager mig.”

Og det er netop dét, der har trukket ham til Andelskassen.

”Andelskassen adskiller sig fra de øvrige banker her på Sjælland. Her er fokus på mennesket bag kunden og vigtigheden af den gode relation. Det viser sig blandt andet ved, at rådgiverne tager på besøg i kundens hjem og holder møde på kundens hjemmebane. Det giver mulighed for at komme tættere på kunden og skaber et godt tillidsbånd. Samtidig er banken på en spændende mission her på Sjælland, som jeg gerne vil være en del af, ” siger Tom.

Tom kommer senest fra en stilling som salgschef på Sjælland, hvor han var med til at starte Jyske Forsikring op. Tidligere har han været filialdirektør i både Bank Nordik og Sydbank i sammenlagt 14 år og har også arbejdet med forretningsudvikling i Bank Nordik, hvor han har undervist bankens rådgivere i Færøerne, Grønland og Danmark.

En god relation bygger på tillid

Med skiftet til Andelskassen får Tom ansvaret for et hold på 12 erhvervs- og privatrådgivere i Andelskassen på Frederikskaj og i Lyngby. Og det glæder han sig til.

”Jeg trives med at snakke med mennesker og at opbygge stærke relationer med både kunder og kolleger. De gode relationer bygger på tillid, og det er vigtigt for mig, at når jeg indgår aftaler med mennesker, så overholder jeg dem. Som økonomisk sparringspartner har vi en vigtig rolle i at rådgive mennesker og i at understøtte dem i deres drømme og mål.”

Privat bor Tom i Fløng nær Roskilde sammen med sin hustru og deres to drenge på 14 og 11 år. Fritiden bruger Tom med sin familie og venner. Han følger med i sine børns fritidsinteresser og finder også tid til at spille fodbold og hockey med en flok godtfolk fra lokalområdet.

Andre læser også

Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere
Venstres formand vil bruge nyfundne penge på at sænke skatten Troels Lund Poulsen kan ikke forestille sig en aftale i regeringen om brug af r... Læs mere