Pressemeddelelse

man, 26 jun 2023

PenSam Pension sælger datterselskabet PenSam Forsikring til Gjensidige

PenSam Pension sælger datterselskabet PenSam Forsikring til Gjensidige

Pressemeddelelse

26.6.2023 09:15:00 CEST | Gjensidige

For fortsat at kunne tilbyde attraktive og konkurrencedygtige forsikringsprodukter til PenSam’s medlemmer sælges PenSam Forsikring til Gjensidige. Parterne er meget tilfredse med aftalen og ser frem til et tæt samarbejde.

PenSam Forsikring har gennem de seneste godt 10 år tilbudt skadeforsikringer til medlemmerne af PenSam Pension og PenSam Bank og deres familier.

Den konkurrencemæssige situation gør det vanskeligere at opretholde en lønsom forretning for et mindre skadesforsikringsselskab. For også fremover at kunne tilbyde attraktive og konkurrencedygtige forsikringer til PenSam’s medlemmer, er der i dag indgået aftale om at sælge PenSam Forsikring til Gjensidige.

”I mere end 10 år har PenSam Forsikring tilbudt attraktive og konkurrencedygtige forsikringsprodukter til PenSam’s medlemmer. Derfor er jeg glad for, at vi med Gjensidige har fundet en erfaren og veldrevet samarbejdspartner, som også i fremtiden vil tilbyde forsikringsprodukter, som matcher behovene for PenSam’s medlemmer,” udtaler Torsten Fels, koncernchef og adm. direktør for PenSam koncernen.

Gjensidige vil med købet af PenSam Forsikring overtage forsikringsforholdene for selskabets 26.000 kunder, som kan se frem til fortsat attraktive vilkår. I forbindelse med købet overtager Gjensidige 30 medarbejdere fra PenSam Forsikring.   

”PenSam Forsikrings kundeportefølje og produkter passer strategisk godt ind i Gjensidiges privatforretning, så derfor har vi grebet muligheden. Kunderne tilhører FOA-faggrupperne og er kendetegnet ved, at de passer godt på deres ting og er loyale, og dem glæder vi os til at fortsætte med at tilbyde attraktive forsikringsprodukter og fordele. Købet styrker desuden vores fundament for fremtidig lønsom vækst på privatområdet. Vores nye samarbejdspartner PenSam har 485.000 medlemmer, og det giver interessante perspektiver for fremtidig vækst og samarbejde,” siger Iason H. Johannessen, landechef for Gjensidige i Danmark.

Handlen er betinget af myndighedsgodkendelser og forventes endeligt afsluttet i løbet af andet halvår 2023. Indtil handlen er endeligt gennemført fortsætter PenSam Forsikring som hidtil. Parterne er blevet enige om ikke at opgive købssummen.

PenSam Forsikring havde i 2022 præmieindtægter på 118 mio. DKK og har vist stabil vækst gennem årene. PenSam Forsikrings kunder vil ikke opleve nogen forskel i forbindelse med salget. I forlængelse af myndighedsgodkendelserne overføres deres engagement til Gjensidige-brandet.

Andre læser også

Guld: En tidssvarende investering og smedning af elegance Guld har altid været et symbol på rigdom, magt og skønhed. Fra tidernes morge... Læs mere
Folketinget godkender flere penge til kongehuset efter tronskifte Kongehuset skal udvikle sig, og det vil koste, hvorfor Folketinget ønsker at af... Læs mere
Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer ... Læs mere
Medie: Mærsk og DSV er blandt sidste fire mulige købere af tysk gigant I kommende uger kan budgivere give bindende bud på DB Schenker, lyder det fra D... Læs mere
Venstre-kandidat trækker sig kort før valg efter russerhistorier Med under to uger til valgdagen har Alexandra Sasha trukket sig kandidat. Det sk... Læs mere