Pressemeddelelse

fre, 07 jul 2023

Styrker igen markedsposition med endnu en lokation samt nyt forretningsområde

Madsen & Kastberg ekspanderer igen – nu med jysk-fynsk VVS-afdeling og landsdækkende sprinklerafdeling. På billedet ses fra venstre Rasmus Boiden Madsen (ejer af Madsen & Kastberg Gruppen), Kenni Øste

Pressemeddelelse

5.7.2023 16:56:25 CEST | Madsen & Kastberg Gruppen A/S

Med en ny afdeling i Odense ekspanderer Madsen & Kastberg igen, denne gang med en ny sprinkler og VVS-forretning, som dermed bliver en af ca. 20 firmaer i Danmark, der har sprinkler-autorisation. Sprinklerafdelingen kommer til at udføre både entrepriser og service i hele landet.

Tre tidligere kolleger medvirker til at etablere den nye virksomhed i Odense med både VVS-service og en landsdækkende sprinklerafdeling.

Kenni Østergreen er som partner med til at etablere den nye afdeling og bliver afdelingschef for VVS-serviceafdelingen i Odense. Kenni har arbejdet mere end 9 år som servicechef hos Pilegaard-Henriksen, men har også tidligere været servicechef hos Bravida.

Karsten Jørgensen er ligeledes som partner med til at etablere afdelingen og bliver afdelingschef for sprinkler med ansvaret for både projektering og tilbud til kunderne. Karsten er som autoriseret sprinkleringeniør et kendt ansigt i sprinklerbranchen og har de seneste 4 år arbejdet i Pilegaard-Henriksen som sprinklerautoriseret og direktør for produktionen.

Stephen Pedersen har tidligere været kollega med Karsten Jørgensen og Kenni Østergreen hos Pilegaard-Henriksen, men har siden 2021 arbejdet som teamleder i Madsen & Kastbergs serviceafdeling i Rødovre. Han vil fremover også varetage sprinkleropgaver på Sjælland med udgangspunkt fra hovedkontoret på Valhøjs Alle i Rødovre. 

”Det er nogle meget erfarne fagfolk, vi nu får med ombord. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem igen og til, at vi kan tilbyde sprinklerarbejde til både gamle og nye kunder, som har behov for det,” siger Stephen Pedersen og tilføjer:

”Vi bliver en del af en lille skare af sprinklerspecialister, og jeg tror, at kunderne vil sætte pris på, at der kommer en spiller mere på markedet.”

Gode arbejdspladser for dygtige håndværkere

”Det har egentligt aldrig være et mål i sig selv for Madsen & Kastberg, at vi skulle være store. Derimod har vi fokus på at skabe arbejdspladser, hvor dygtige håndværkere har lyst til at arbejde og gøre sig umage,” siger Brian Kastberg Grün, som er adm. direktør i Madsen & Kastberg Gruppen A/S.

”Vi har tidligere været i dialog om at overtage Pilegaard-Henriksen. Det blev ikke til noget, men efter at Pilegaard-Henriksen gik konkurs, blev medarbejderne fritstillet. Efterfølgende kontaktede Karsten og Kenni os, og jeg er oprigtigt glad for, at de kan se en fremtid sammen med os. Jeg er sikker på, at de passer godt ind i vores kultur, og jeg glæder mig til samarbejdet med dem,” siger han.

Muligheden for at skabe flere gode arbejdspladser for nogle af de medarbejdere, der er blevet ledige efter Pilegaard-Henriksens konkurs, betyder også meget for Karsten Jørgensen:

”Jeg er glad for at blive en del af Madsen & Kastberg, som er et meget veldrevet og ordentligt firma. Sammen kan vi sikre fynske arbejdspladser til dygtige VVS’ere og håndværkere,” siger han og fortæller, at det allerede er lykkedes at ansætte en halv snes gode folk.

Stærke værdier skaber vækst

Madsen & Kastberg bygger på grundlæggende værdier som faglighed, sammenhold og ordentlighed. Og stærke værdier skaber vækst. 

De første tre regnskabsår har Madsen & Kastberg Gruppen, som tæller Madsen & Kastberg VVS, Madsen & Kastberg Byg og nu også Madsen & Kastberg Sprinkler og VVS Teknik, mere end fordoblet sit forretningsomfang og overskud. 

I 2022 landede gruppen et resultat på 5,4 mio. kr. og beskæftiger nu over 150 medarbejdere.

”Når medarbejderne trives, kan vi levere et godt stykke arbejde og gøre kunderne tilfredse,” siger Brian Kastberg Grün, og fortæller, at en afdeling af Madsen & Kastberg i Kvistgård blev etableret ved indgangen til 2023:

”Vi havde et ønske om at rykke tættere på nogle større kunder i Nordsjælland, bl.a. et boligselskab med 6.300 boliger og Slots- og Ejendomsstyrelsen,” siger han.

”Med endnu en ny afdeling, nu i Odense, og muligheden for at tilbyde sprinklerarbejde i hele landet er jeg overbevist om, at vi kan fortsætte vores gode arbejde med at skabe værdi for vores kunder og medarbejdere,” siger Brian Kastberg Grün. Den forventning bakker Kenni Østergreen op:

”Med Madsen & Kastberg kan vi fortsætte vores arbejde for gode kunder og udvikle sprinklerafdelingen som et landsdækkende tilbud. Jeg er sikker på, vi har en fantastisk mulighed for at tage markedsandele,” siger han.

Andre læser også

Ryanair forventer væsentligt lavere billetpriser i sommermåneder En gennemsnitlig rejse hos Ryanair har i første kvartal været 15 procent billi... Læs mere
Partier vil stramme loven for at fjerne dømte fra boligområder Boligforeninger har svært ved at smidt kriminelle ud af deres lejemål. Partier... Læs mere
Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere