Pressemeddelelse

fre, 10 mar 2023

Telmore tager underholdningen til nye højder og lancerer næste generation af Telmore Play

Telmore-direktør Henrik Lehman var med til at starte Telmore Play op i 2014, hvor det var første gang nogensinde, at et teleselskab kombinerede mobiltelefoni med on demand underholdning. I dag lancere

Pressemeddelelse

10.3.2023 11:00:00 CET | Telmore

Telmore var de første til at kombinere mobiltelefoni med on demand underholdning under konceptet Telmore Play. Nu driller frontløberen endnu engang markedet og lancerer frit valg i næste generation af det populære underholdningsunivers. Dermed fortsætter Telmore med at levere på strategien om at være den foretrukne on demand underholdningspartner for danskerne og tilbyde mere end bare et mobilabonnement.

Danmarks første online teleselskab Telmore forstår at tage førertrøjen på, når det handler om at udfordre markedet og lytte til kundernes behov. Det viser de nu endnu engang, når de lancerer næste generation af det populære Telmore Play-univers, der giver kunder en række streamingtjenester med i deres mobil-abonnement til en meget attraktiv pris. Den nye lancering sker for at imødekomme en efterspørgsel fra kunderne efter et mere fleksibelt underholdningstilbud og være på forkant i et marked, der er i konstant bevægelse.

”Vi lever af at have glade kunder, og derfor reagerer vi, når vi oplever en efterspørgsel efter et fleksibelt underholdningstilbud, der gør det muligt at sammensætte præcis de streamingtjenester, man ønsker,” fortæller direktør i Telmore, Henrik Lehman, og fortsætter:

”Lanceringen taler direkte ind i vores strategi om at være vanvittigt stærke på streamingbaseret underhold-ning. En strategi, vi allerede leverer på, ved blandt andet at være den udbyder, der har absolut mest on demand underholdning. Men vi stopper selvfølgelig ikke der. Vi skal være endnu stærkere, og det bliver vi med det nye Telmore Play, der gør det muligt at sammensætte en skræddersyet underholdningspakke til en meget konkurrencedygtig pris, hvor man har frit valg mellem alle førende streamingtjenester på markedet.”

Telmore Play bliver nu endnu stærkere

Telmore lancerede Play-universet i 2014 og har siden da arbejdet målrettet på at få de største streamingtjenester ombord og skabe Danmarks gladeste kunder. I dag har Telmore aftaler med alle fem førende streamingtjenester – og er dermed den udbyder, som har mest on demand underholdning – og markedets mest loyale kundebase. Mere valgfrihed i Telmore Play var det naturlige næste skridt, mener Henrik Lehman.

”Vi er lykkedes med at bygge en stærk forretning op omkring Play-universet, som de fleste danskere efterhånden kender, og ved, er mere end bare et mobilabonnement. Vi er den smarte løsning, der samler mobil, musik, film, serier og lydbøger i ét abonnement til én fast, månedlig pris. Den position skal vi fastholde og styrke, og vi tror på, at mere valgfrihed er vejen frem.”

En undersøgelse fra Wilke viser, at danskerne i snit bruger 3,2 streamingtjenester, mens 45 procent tror, de maksimalt vil abonnere på 3-5*. Derfor kan man i det nye Telmore Play vælge ens fire foretrukne streamingtjenester, som vil dække de flestes behov. Telmore har desuden fået foretaget en undersøgelse af YouGov i forbindelse med lanceringen, som viser, at danskernes top-5 streamingtjenester alle kan fås i Telmore Play**. Telmores underholdningskatalog er nemlig stort, og indeholder foruden alle de fem førende streamingtjenester inden for film og serier, også lyd- og e-bogstjeneste samt musikstreaming-tjenesten Telmore Musik.

Om Telmore Play

Telmore Play er mobilabonnementer med underholdning. Som kunde kan man vælge mellem fastlagte pakker med streaming, musik og e- og lydbøger eller en fleksibel pakke, hvor man frit kan vælge ens fire foretrukne streamingtjenester. Med Telmore Play kan man spare penge på underholdning ved at samle det ét sted, og man får adgang til indhold fra bl.a. Netflix, HBO Max, Viaplay, TV 2 PLAY og Telmore Musik.

Den nye fleksible Telmore Play-pakke kan købes fra den 10. marts. Pakken hedder Fri tale/Fri data inkl. fire valgfri streamingtjenester for kun 399 kr./md. med første måned for 99 kr. Værdien udgør mere end 600 kr. og som kunde sparer man derfor op til 33 procent på den samlede regning.

*Omverdenens impact på TV- og streamingmarkedet, Wilke, 2022

**Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1006 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år, i perioden 15. - 17. februar 2023.

Andre læser også

Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere
Venstres formand vil bruge nyfundne penge på at sænke skatten Troels Lund Poulsen kan ikke forestille sig en aftale i regeringen om brug af r... Læs mere