Pressemeddelelse

tir, 16 maj 2023

Tetra Pharm Technologies styrker direktionen

Steen Jakobsen, Chief Financial Officer (CFO) og Jacob Schlundt, Chief Marketing Officer (CMO)

Pressemeddelelse

16.5.2023 08:40:53 CEST | Tetra Pharm Technologies ApS

Den danske biotekvirksomhed, Tetra Pharm Technologies, udvider sin direktion med Steen Jakobsen, Chief Financial Officer (CFO) og Jacob Schlundt, Chief Marketing Officer (CMO), hvilket betyder, at direktionen fremover vil have 6 medlemmer.

Tetra Pharm Technologies udvikler og fremstiller medicinske præparater rettet mod det endocannabinoide system til behandling af neuropatiske smerter, sklerose og mentale lidelser. Udvidelsen af direktionen sker blandt andet i lyset af virksomhedens stigende aktivitets- og ambitionsniveau.

Tetra Pharm Technologies har fået en størrelse, der gør det nødvendigt at udvide direktionen. Vi er meget ambitiøse omkring vores fremtidige vækstpotentiale, og at vi nu udvider direktionen med erfarne profiler som Steen og Jacob skal ses som en både naturlig og rettidig styrkelse af virksomheden”, siger Martin Rose, CEO, Tetra Pharm Technologies.

Steen Jakobsen er 52 år og uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School, og han tiltræder fra en stilling som Vice President i Dubai’s Department of Economy and Tourism. Steen Jakobsen kommer med solid erfaring inden for strategi, finansiering og ledelse, og han får ansvaret for den samlede økonomifunktion hos Tetra Pharm Technologies. Selv siger Steen Jakobsen om sin tiltrædelse:

Tetra Pharm Technologies er en fantastisk spændende virksomhed med stærke værdier og en lovende fremtid, som jeg er stolt af at blive en del af. Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte positive udvikling og til at accelerere vores særdeles ambitiøse vækststrategi i samarbejde med mine nye kolleger.”

Jacob Schlundt er ligeledes 52 år og er uddannet med speciale i international erhvervsinformation fra Copenhagen Business College. Tetra Pharm Technologies har hentet Jacob Schlundt fra jobbet som Head of Marketing & Communications hos Aon Denmark, og han bringer omfattende erfaring indenfor markedsføring, kommunikation og eventplanlægning til at styrke Tetra Pharm Technologies globale position og profil.

Jeg er meget motiveret af Tetra Pharm Technologies fokus på at skabe effektive præparater, der er til at betale, og jeg glæder mig til at kunne gøre en oprigtig forskel for patienter og deres familier. Jeg ser ligeledes frem til at udvikle mig personligt og fagligt i et team af fremsynede, kompetente og dedikerede kolleger”, siger Jacob Schlundt.

Direktionen i Tetra Pharm Technologies udgøres herefter af de to nyudnævnte direktører samt af Martin Rose (Chief Executive Officer), Jesper Breum (Chief Operating Officer), Morten Allesø (Chief Scientific Officer) og Martin Caspersen (Chief Commercial Officer).

Andre læser også

Over 50.000 har besvaret spørgeskema om nye pengesedler Frem til 2. juni kan danskerne vurdere de udvalgte motiver til ny seddelserie og... Læs mere
Støjberg og Løkke bruges som es på EU-plakater Danmarksdemokraterne og Moderaterne bruger deres ledere i jagten på vælgere ti... Læs mere
Midt i sponsorflugt holder 7-Eleven fast i støtte til Pride på 11. år Fredag har Copenhagen Pride offentliggjort den første runde partnerskaber for i... Læs mere
Forsker: Troldefabrikker er nem politisk kommunikation Svensk parti beskyldes for at sprede misinformation via sociale profiler. Nem og... Læs mere
Minister om nej til fængsel i Kosovo: Et lille bump på vejen Regeringen i Kosovo må få sikret flertal for aftale om dansk leje af fængsels... Læs mere