Sponsoreret

fre, 04 nov 2022

3 årsager til at du bør gøre brug af en interim controller

3 årsager til at du bør gøre brug af en interim controller

Har du virksomhed og har du ofte overvejet, om du bør gøre brug af en interim controller? I denne artikel vil vi først og fremmest forklare dig lidt om, hvad en interim controller er samt efterfølgende fortælle dig lidt om, hvorfor en interim controller kan være fordelagtig for din virksomhed. Følg med her og optimer din forretning!

Hvad er en interim controller?

Nogle kalder også en interim controller for en konsulent. Det er ganske enkelt en person, som kommer ud til virksomheder for at hjælpe med at optimere diverse økonomiske processer i forretningen.

En interim controller - eller en konsulent på denne vis - er en midlertidig medarbejder, som rådgiver virksomheden. Det er derfor ikke en person, som man ansætter på fuldtid og som er tilknyttet virksomheden, hvilket hurtigt kan være fordelagtigt. Du behøver nemlig ikke at gå igennem hele processen med at finde en ny medarbejder.

Foruden at hjælpe virksomheden med at optimere økonomiske processer, har en interim controller også ledererfaring og systemkendskab. Det betyder altså, at en interim controller har nemt ved at give råd, som er hensynsfulde og gennemtænkte - og ikke blot har fokus på tal, økonomi og statistikker, som er urealistiske for virksomhed som helhed.

Hvorfor skal du gøre brug af en interim controller?

Det kan måske være svært at forstå, hvorfor du bør gøre brug af en interim controller. Derfor vil vi gå mere i dybden med dette forneden! Læs med og find ud af, om en interim controller egner sig til din virksomhed.

En udefrakommende kan hjælpe dig skabe et økonomisk overblik

Det kan være svært at skabe et økonomisk overblik selv - specielt hvis man ikke har erfaring eller uddannelse indenfor økonomi. Vækst i virksomheden er vigtig, men når virksomheden vækster, er der også ofte flere tal at holde styr på og det bliver nemt at miste overblikket.

En interim controller kan komme ind i virksomheden og skabe et overblik for jer. Vedkommende kan fortælle jer, hvor I kan spare penge og hvor I kan få gavn af at bruge flere. På den måde får I langt hurtigere meget mere styr på økonomien!

Undgå tunnelsyn på din virksomhed

Når man selv sidder og arbejder med økonomien i virksomheden, kan man hurtigt få et tunnelsyn. Med tunnelsyn mener vi her, at det er nemt at hyper-fokusere på et enkelt område og deraf udelukkende se subjektivt på økonomien. Man kan hurtigt blive biased og derfor også ende med at tage dårligere økonomiske valg. Dette kan du hurtigt ændre på ved at gøre brug af en interim controller igennem Azets.

Andre læser også

Aktieinvestorer tror på at situationen i Mellemøsten ikke eskalerer Investorer mener ikke, at situationen i Mellemøsten eskalerer yderligere, siger... Læs mere
Høns og gæs må igen sættes fri efter risiko for fugleinfluenza Fødevarestyrelsen ophæver krav om, at gæs, høns, ænder og kalkuner skal væ... Læs mere
15-årig anholdt efter knivstikkeri i kirke i Sydney Mandag aften lokal tid blev fire personer stukket med kniv i en kirke i Sydney i... Læs mere
Der er to kandidater til formandsposten i Nye Borgerlige Hvis medlemmerne i Nye Borgerlige tirsdag aften stemmer for, at partiet fortsæt... Læs mere
Forskere i USA: Verden oplever igen koralblegning Verdenshavene oplever koralblegning, hvilket betyder, at temperaturerne er stige... Læs mere