Sponsoreret

tir, 18 apr 2023

Derfor skal du lease din næste varevogn

Derfor skal du lease din næste varevogn

Betalt indlæg

Leasing er noget, der har vundet mere og mere frem i løbet af de seneste år. Det er ikke blot noget, der er populært, når man skal have ny bil som privatperson, men også i erhvervsmæssig regi.

Skal du f.eks. bruge en ny varevogn til dit firma, er det værd at overveje, om du skal købe eller lease den. I mange tilfælde kan det nemlig bedst svare sig at lease.

Overvejer du, om varevogn leasing er noget for dig? I så fald bør du læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en række af fordelene ved det.

Lav eller ingen udbetaling

En af de klare fordele ved at lease en varevogn er, at du som regel ikke skal betale en høj udbetaling. Skal du derimod købe en varevogn, vil det ofte være et krav, at du betaler min. 20 % af køretøjets pris som udbetaling.

Vil du gerne undgå at betale en stor sum penge ved afhentning af køretøjet, er leasing en god løsning. Det vil betyde, at man kan investere sine penge andre steder i sin forretning.

I nogle tilfælde er det endda muligt at finde tilbud, hvor man slet ikke skal betale en udbetaling. Dermed skal man enten ikke betale en krone eller blot et mindre beløb for aftaleoprettelse og dokumenthåndtering.

Få en fabriksny varevogn

Ikke alle har en stor sum penge til at købe en varevogn - og især ikke, hvis den skal være helt ny. Derfor er der mange, der ender med at gå på kompromis med sit valg af varevogn for at spare penge.

Ser du dig helst fri for at skulle gøre dette, er leasing et ideelt valg. Da du ikke skal betale specielt meget i udbetaling, vil det være muligt for dig at få en fabriksny bil, selvom pengene er små.

Det kan være, at du er nystartet tømrer, der gerne vil have en ordentlig varevogn, der er rar at køre i, har god plads, og kan repræsentere dit firma på en god måde. Her vil leasing være et rigtig godt valg.

Kend dine omkostninger

Har man først købt en varevogn, vil man næsten føle sig tvunget til at beholde den i mange år, da man ellers er tvunget til at sælge den med et stort tab - og måske endda større end forventet.

Leaser du din varevogn, vil det ikke være et problem, da du ved, hvad det koster dig i hele perioden. Vælger du en fabriksny varevogn, vil du endda også have garanti med i mindst to år.

Derfor sikrer du, at du i den første tid ikke får nogle uheldige overraskelser. Vil du gerne have vished omkring udgifterne forbundet med din varevogn, vil leasing sandsynligvis være det bedste valg for dig.

Andre læser også

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik for havmiljøet Lars Løkke foreslår redningsplan for havmiljøet i EU og erkender, at egen lan... Læs mere
Ryanair-topchef er klar til at sænke priser for at fylde fly Ryanair har tjent rekordmeget i 2023/2024. Sommerpriser er afhængige af bestill... Læs mere
Tidligere DF-profil vil i byrådet i Kolding for partiet Moderaterne Vi flytter os alle sammen gennem livet, siger Jørn Dohrmann, der har skiftet DF... Læs mere
Nyt lavpunkt: Venstre får laveste Voxmeter-måling hidtil I en ny meningsmåling, Voxmeter har foretaget for Ritzau, står Venstre til at ... Læs mere
Minister vil gøre landbrugsjord til skov som en del af trepart Klimaminister Lars Aagaard (M) vil slå to fluer med et smæk, når landbrugets ... Læs mere