Sponsoreret

tir, 15 nov 2022

Ethereum kursforudsigelse 2023-2030

Ethereum kursforudsigelse 2023-2030

Denne artikel er sponsoreret.

Ethereum er den næststørste kryptovaluta målt på markedsværdi. I 2021 nåede valutaen den hidtil største kurs på 4840$ svarende til cirka 34767 DKK. Det vil sige, at én Ethereum er cirka 34767 kroner værd i Ethereum kurs dkk. Siden da er kursen faldet, men investorerne er stadig positive. De bliver ved med at støtte op om Ethereum, som nu er den næststørste mønt på valutamarkedet.

På websiden https://cryptorunner.com/dk/ bliver du taget ind i en verden af kryptovalutaer. Hvis du er interesseret i at investere i Ethereum, er det en god idé, at du læser denne side godt igennem, inden du beslutter at investere i valuta. Det er vigtigt, at man ved, hvad man har med at gøre, for at få det bedste ud af sine penge.

Forudsigelse af kursen for Ethereum baseret på møntenhedens historik og fremtidspotentiale

Ethereums prognose i 2022

Siden begyndelsen af maj måned i år 2022 har kursen for Ethereums værdi ligget mellem 1000$ og 3000$. I april nåede kursen helt op på 3500$, hvilket svarer til cirka 24500 DKK i Ethereum kurs. Dette er en markant stigning i forhold til de forgangene år.

Ethereum besidder et enormt potentiale, som vi vil forsøge at uddybe i vores prognose for de kommende år.

Ethereums prishistorik

Da Bitcoin i slutningen af 2020 igen tog fat, fulgte Ethereum med. De fleste andre valutaer stod stille, men Ethereums voksende tal fik investorer til at se det enorme potentiale. Mange investorer havde ikke forudset, at Ethereum ville nå så højt op, som den gjorde. Men den steg altså til mere end det dobbelte af den hidtidige kurs, der blev nået i 2018.

En cirka forudsigelse af kursen

På CryptoRunner kan du enten se diagrammer, kurser og priser på valutaerne. Websiden viser dig Ethereum kurs i danske kroner, samt en paragrafkurs. Dine danske kroner, som du investerer i valutaen, bliver dog automatisk vekslet til USD, som er amerikanske dollars.

Du kan læse mere om Ethereum på den danske erhvervsavis Børsen.

Her kan du læse artikler om valutaerne. Du kan blandt andet følge med i de paragraffer, de har lavet, i forhold til fald og stigninger af valutaerne. Websiden er nemt indrettet, god for begyndere, og der er rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at læse mere om krypto, kan du også besøge https://erhvervsfronten.dk/hvordan-kan-virksomher-benytte-kryptovaluta/ hvor du lærer mere om, hvordan virksomheder kan bruge kryptovaluta.

Grundlæggelsen af Ethereum

Ethereum kryptovaluta blev grundlagt i 2013 af programmøren Vitalik Buterin Etherum. Året efter begyndte udviklingen og finansieringen af den første kryptovaluta. Herefter tog det fart, i 2015 gik de live, samt udgav deres apps.

Personerne bag

Russisk/canadiske Vitalik blev af mange kaldt et geni, da han kun var 19 år gammel. Under grundlæggelsen i 2013 havde han på grund af sin unge alder mange odds i mod sig. Men han samlede et hold af dygtige udviklere, og sammen udviklede de konceptet. Vitalik havde fra start et ønske og en plan om at udvikle apps til forbrugere. Hans ønske var, at det skulle være nemt for folk at investere i disse valutaer. De skulle samtidigt være i stand til at følge med i valutamarkedet og lære, hvordan man bedst investerer sine penge.

Veletableret valutaselskab

Før han grundlagde valutaselskabet Ethereum, havde han arbejde inden for Bitcoin. Her bestod hans opgaver blandt andet af at skrive artikler til magasinet. Derfra fik han sin inspiration og viden, som gjorde, at han med det samme fik succes. Det var også på en Bitcoin konference i 2014, at Vitalik præsenterede Etherum. Herfra opstod samarbejdet med de nogle af de personer, som i fremtiden blev medstiftere af Etherum.

Det hårde arbejde

Vitalik mente, at der var behov for at skabe et mere robust programmeringssprog, der muliggjorde for blockchains at blive knyttet til traditionelle aktiver, som f.eks. aktier og fast ejendom, og som kunne understøtte alle mulige transaktioner.

Det var i 2013, at Etherum blev konceptualiseret af Vitalik og hans hold. Her var særligt Gavin Woods betydningsfuld for udviklingen af Ethereums teknologi, som blev udviklet i løbet af 2014. Netværket blev lanceret og sat i gang i 2015.

Teknologien

En af de vigtigste personer, der var medvirkende til at bygge Ethereums teknologi, var Gavin Wood. Gavin Wood skabte softwaren, der gjorde det muligt, at udviklere kunne opbygge decentrale applikationer på Ethereum.

Da kryptovalutaen Ethereum blev lanceret i 2014, var prisen på det tidspunkt 0,61$ pr møntenhed. I alt blev der solgt 50 millioner møntenheder.

Ethereum var med til at rejse 150 millioner dollars fra 11.000 investorer, hvilket har gjort det til en af de største kampagner i historien, og dermed den næststørste kryptovaluta på markedet.

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du er interesseret i at investere i Ethereum, bør du først sætte dig ind i kryptovalutaer. Gennem CryptoRunner Danmark kan du også lære at købe ethereum, samt se flere priser på kryptovalutaer. Her er hvordan du kan få en idé om fremtiden for Ethereum, samt hvordan du kan være en del af den fremtid.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere