Sponsoreret

tir, 06 jun 2023

Få råd til en god varevogn som nystartet håndværker

Få råd til en god varevogn som nystartet håndværker

Denne artikel er sponsoreret.

Det er vanskeligt at drive en håndværkervirksomhed, hvis du ikke har en varebil til formålet. Da der også skal købes værktøj, el-værktøj og meget andet, kan det være dyrt at starte et håndværkerfirma. At du også skal købe en varebil er naturligvis ikke med til at gøre det billigere.

Derfor er der mange, der f.eks. ønsker at starte et tømrer- eller murerfirma, der har svært ved at finde penge til at købe en ny varebil. Det medfører, at mange nystartede må købe en brugt bil, hvis de insisterer på at købe varebilen.

Det er ikke et krav, at varebilen købes

Selvom mange tror, at det er tilfældet, er det faktisk ikke et krav, at man køber varebilen. Derimod kan man vælge at lease den. I mange tilfælde kan det give god mening at lease, hvis man står over for at skulle starte et nyt håndværkerfirma.

Det skyldes, at man ikke skal finde nær så mange penge til udbetalingen. Skal man købe en varebil, er det meget normalt, at man skal betale 20 % af købsprisen som udbetaling. Det er dog ikke tilfældet, hvis du i stedet beslutter dig for at lease den.

I tilfælde af, at du kaster dig over erhvervsleasing af varevogn, vil du tilmed kunne undgå at betale en udbetaling. Det er dog ikke altid, at det er gældende.

Slip for at købe en brugt varebil

Hvis du ikke har mange penge at gøre godt med som nystartet, kan du føle dig tvunget til at købe en gammel og brugt varebil. Det er naturligvis noget, som de fleste gerne vil undgå. Ser du også helst, at du kan anskaffe dig en ny varebil, er det oplagt at se nærmere på en leasingmarkedet.

Ganske vist er det ikke alle leasingaftaler, der omfatter fabriksnye varebiler. I de fleste tilfælde er det dog, hvilket mange ser som en fordel. Dette betyder ikke blot, at man får en varebil med garanti. Det betyder også, at du er sikker på, at du selv kan skræddersy den ønskede varebil.

Leasing er blevet mere udbredt

For få år siden var det meget utænkeligt, at håndværkere skulle køre rundt i leasede varebiler. I dag forholder det sig helt anderledes. Det er nemlig blevet mere udbredt, da det både praktisk og økonomisk kan svare sig for mange håndværkere.

Det er især nystartede håndværkere, der vælger denne løsning, da det gør det lettere og billigere at komme i gang. Men også etablerede firmaer benytter sig af leasede varebiler. Det gør de blandt andet, fordi det gør det lettere at udskifte bilerne hver andet til fjerde år.

Andre læser også

Over 50.000 har besvaret spørgeskema om nye pengesedler Frem til 2. juni kan danskerne vurdere de udvalgte motiver til ny seddelserie og... Læs mere
Støjberg og Løkke bruges som es på EU-plakater Danmarksdemokraterne og Moderaterne bruger deres ledere i jagten på vælgere ti... Læs mere
Midt i sponsorflugt holder 7-Eleven fast i støtte til Pride på 11. år Fredag har Copenhagen Pride offentliggjort den første runde partnerskaber for i... Læs mere
Forsker: Troldefabrikker er nem politisk kommunikation Svensk parti beskyldes for at sprede misinformation via sociale profiler. Nem og... Læs mere
Minister om nej til fængsel i Kosovo: Et lille bump på vejen Regeringen i Kosovo må få sikret flertal for aftale om dansk leje af fængsels... Læs mere