Sponsoreret

tir, 06 jun 2023

Fordele ved erhvervsleasing af biler

Fordele ved erhvervsleasing af biler

Denne artikel er sponsoreret.

Hvis du skal have en eller flere nye biler til din forretning, er der flere ting, der skal overvejes. Blandt andet skal du finde ud af, om du ønsker at købe eller lease den eller dem. Der er naturligvis fordele og ulemper forbundet med begge dele, men erhvervsleasing har vundet frem på det seneste.

Overvejer du f.eks. at erhvervslease bil, vil der være flere fordele forbundet med at gøre dette. Netop derfor er det også en beslutning, som mange ender med at træffe. En række af de fordele, der er forbundet med at erhvervslease en firmabil, vil du blive præsenteret for herunder.

Undgå at binde for meget kapital

En af de primære fordele er, at du undgår at binde for meget kapital. Når du leaser en bil, vil du ikke være tvunget til at betale en høj førstegangsydelse. Det betyder, at du kan undgå at binde kapital, som kan bruges til at skabe vækst i din forretning.

Her er det vigtigt at nævne, at der er forskel på leasing. Vælger du finansiel leasing, som også er kendt som flexleasing, vil du ofte skulle betale en forholdsvis høj udbetaling. Vælger du i stedet operationel leasing, kan du i nogle tilfælde helt undgå at betale en udbetaling.

Lavere førstegangsydelse ift. køb

Som der også er givet udtryk for herover, så vil du også kunne slippe for at betale en høj førstegangsydelse. Det er naturligvis en fordel, da det gør det lettere at gennemføre transaktionen. F.eks. må mange se i øjnene, at de ikke har råd til en bil, fordi de ikke kan betale en udbetaling.

Ønsker du at erhverve en ny firmabil, men vil du helst undgå at skulle betale et stort beløb forud for indgåelse af aftalen, er leasing et ideelt valg. Når du køber en bil, er det meget normalt, at du skal betale mindst 20 % af bilens pris i udbetaling.

Slip for at vælge en gammel model

En tredje fordel ved leasing er, at du kan slippe for at vælge en gammel model. Hvis du vil købe din bil eller varebil, kan du blive tvunget til dette, hvis ikke pengene rækker til en ny. Når du leaser, skal du ofte ikke have lige så mange penge op af lommen, når du indgår aftalen.

Af denne grund vil du kunne vælge en nyere model, som passer bedre til dine behov. Hertil er det også rart, at man ikke er tvunget til at gå på kompromis med sit valg. Derfor er det helt afgjort også en af årsagerne til, at mange vælger at lease en firmabil.

Andre læser også

Guld: En tidssvarende investering og smedning af elegance Guld har altid været et symbol på rigdom, magt og skønhed. Fra tidernes morge... Læs mere
Folketinget godkender flere penge til kongehuset efter tronskifte Kongehuset skal udvikle sig, og det vil koste, hvorfor Folketinget ønsker at af... Læs mere
Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer ... Læs mere
Medie: Mærsk og DSV er blandt sidste fire mulige købere af tysk gigant I kommende uger kan budgivere give bindende bud på DB Schenker, lyder det fra D... Læs mere
Venstre-kandidat trækker sig kort før valg efter russerhistorier Med under to uger til valgdagen har Alexandra Sasha trukket sig kandidat. Det sk... Læs mere